Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Uddannelse: NLP Practitioner

 

Tag en anerkendt NLP-uddannelse og bliv certificeret NLP Practitioner

Få en masse praktiske NLP-værktøjer.

Lige nu 2 hold i starten af 2019.

Bestil din plads på tilmeldingslisten.


Om uddannelsen

Denne uddannelse er vores flagskib og vores mest populære trækplaster, og det er ikke uden grund.


NLP er fantastisk coaching for dig selv - og andre.

Du kan uddanne dig til NLP Practitioner, hvis du ønsker et stærkt kick til din personlige udvikling eller du ønsker at yde coaching og terapi til klienter og medarbejdere.

Med NLP tænker du positivt og finder muligheder, hvor andre opgiver på forhånd. Du er fleksibel og får det bedste ud af alt, hvad livet bringer dig. Du tager ansvar, og du omsætter dine tanker og visioner til aktiv handling.

Som NLP Practitioner lærer du en række teknikker til at kommunikere bedre med andre samt at forstå deres tanker og følelser på en helt ny måde.

Som NLP Practitioner har du stor indsigt i menneskers måde at fungere på. Du har "leget" din viden ind i kroppen på en sjov og underholdende måde sammen med et holdt fyldt med spændende og energiske mennesker, og du kan derfor anvende din viden i praksis - allerede mens du er under uddannelse.

Også efter uddannelsen vil den være noget særligt for dig. Du vil huske denne uddannelsestid som en periode af dit liv, der var særligt fyldt med liv og glæde, og hvor du åbnede øjnene for nogle sider af livet og andre mennesker, som du måske ikke havde tænkt bevidst over, før du blev NLP Practitioner.

Som NLP Practitioner er din mentale værktøjskasse meget velforsynet. Men du kan også vælge at fortsætte med en uddannelse som NLP Master Practitioner. Eller du kan specialisere dig som Coach eller Hypnoterapeut.


Indhold

Som NLP Practitioner fra Zenius Academy opnår du følgende færdigheder på både teoretisk og praktisk niveau:

 • Positiv tænkning, der skaber energi og livsglæde.
 • Du tænker fleksibelt og vender problemer til muligheder.
 • Du tager endelig action på tingene med aktiv handling.
 • Du kan opnå øjeblikkelig og attraktiv kontakt med andre.
 • Du kan skabe vellykket kommunikation med alle slags mennesker.
 • Du stiller præcise spørgsmål og ved hvordan du skal søge den information du ønsker fra andre.
 • Du identificerer let de forudsætninger i daglig tale, som forvirrer andre mennesker.
 • Du identificerer ubevidste overbevisninger - og ændrer dem.
 • Du kan anvende NLP's berømte teknikker til lynhurtig selvudvikling.
 • Du kender dig selv langt bedre som følge af en værdifuld selvindsigt under en meget intens uddannelse.

 • Du sætter præcise mål - og ved hvordan du skal nå dem.
 • Du udvikler kreative ideer og lægger specifikke planer for at realisere dine planer og undgå åbenlyse faldgruber.
 • Du anvender individuelle metaforer til at starte ubevidste udviklingsprocesser hos andre.
 • Du lærer at påskønne det gode i alle mennesker.

Alle disse færdigheder leges ind i kroppen med masser af drøftelser i plenum og masser af praktiske øvelser, hvor du kommer meget tæt på dig selv og andre.

Du vil udvikle dig enormt under din NLP Practitioner-uddannelse.


Internationalt anerkendt

NLP Practitioner-uddannelsen hos Zenius Academy er godkendt af International Network of Humanistic Neuro-Linguistic Psychology.

Din certificering er derfor anerkendt efter internationale standarder og vil blive anerkendt over hele verden, hvis du senere ønsker at bygge videre på din NLP-uddannelse.

Check vores certificeringer!


Pris

Se prisen i prislisten. Vi har forskellige afdragsordninger - kontakt os og hør nærmere.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer, kaffe/the og frisk frugt og lidt sukker til pauserne i løbet af dagen. Der er ingen ekstra omkostninger.


Datoer og pris

 

Hold NP19-1

Start d. 20/1-2019 i Roskilde.

Datoer: 20/1-26/1 (syv dage i træk)

Pris: 10.000 kr. (virksomheder tillægges moms)

Bestil din plads på tilmeldingslisten.

 

Hold NP19-2

Start d. 8/2-2019 i Roskilde.

Datoer: 8-10/2, 8-10/3 og 6/4 (3 + 3 + 1 dage)

Pris: 13.300 kr. (virksomheder tillægges moms)

Bestil din plads på tilmeldingslisten.


Optagelseskrav

Alle er velkomne på uddannelsen.

Efter bestået evaluering vil du være kompetent til at videreuddanne dig som NLP Master Practitioner, Coach samt Hypnoterapeut.


Læs mere

Læs mere om NLP.


Tilmelding

Tilmeld dig online eller ring på 70 26 12 60.

 

Hvad siger kursisterne?


Her er feedback fra tidligere kursister på NLP Practitioner-uddannelsen:


"Patrick, tak for din fantastiske indsats på modul 2. Vi er måske ikke det mest larmende hold du har haft, men det mest summende .................. Og det kræver sin mand at holde os oppe på beatet - godt gået!

Allerede efter modul 1 svævede jeg længe efter på en lyserød sky over at være blevet vidende om, at der findes teknikker til at få meget mere ud af livet ;-))). Og det var skønt at få noget puttet i det hul, der hungerede en så interessant viden. Jeg nød det!

På modul 2 gik det op for mig, at det kræver sin kvinde og en god indsats. Så NÅR jeg nu får styr på de her forskellige teknikker og ikke behøver hænge ud med manuskriptet i hånden, så bliver der fest ...........

Jeg glæder mig bare til modul 3 ...............

Jeg er stolt over at gå på NLP-kursus hos Zenius Academy!"

Knus fra Pia Sturm, Malmö


"Modul 2 har været FANTASTISK! Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været SÅ "høj". Jeg kan stadig blive helt høj af at tænke på det :o)"

Benedikte Irgens, Slangerup


"Det har været herligt at møde medkursister, der oprigtigt har interesseret sig for emnet. Det har jeg især lagt mærke til fordi, jeg har været på mange kurser via mit arbejde, hvor det tydeligt har båret præg af, at der på en medarbejdersamtale SKULLE sættes et kryds i et kursuskatalog, og så bliver der en lidt træg stemning i "klasselokalet", og debatten har ikke flydt så let, som den kunne have gjort.

For mig har kurset været ganske særligt, jeg havde glædet mig rigtig meget, fordi kurset havde fået en rigtig fin anbefaling af en kollega, som allerede havde været gennem forløbet. Det har været dejligt at få indfriet forventningerne.

Det har for mig været en spændende proces at gennemgå, det har været opløftende at gennemføre øvelser, hvor min klient har følt en forandring, det har været en fornyelse, der har gjort mig mere opmærksom f.eks. på kalibrering, hvornår der er god og ikke så god rapport (kommunikation). Jeg er blevet mere opmærksom i samtaler og på samarbejde, hvor meget sprog og matching/spejling kan gøre for en dialog.

Jeg arbejder som projektleder med mange forskellige teams, mine teams består af meget forskellige ressourcer som opgaven kræver, mine ressourcer er ikke sammensat nødvendigvis af mennesker, som kan enes, der kan NLP hjælpe mig videre i dialogen omkring de udfordringer vi får undervejs.

Alt i alt stor tak til både dig og Rie for at være de dejlige og behagelige mennesker, I er og for at have sikret en professionel og smidig undervisning, hvor jeg altid synes, der er været plads til debat. Det fungerer rigtig godt med fordelingen af teori og praksis. Selvom vi har lange dage, så går tiden utroligt stærkt."

Bettina Larsen, København


"Jeg er glad for, at jeg valgte at tage min NLP Practitioner hos Zenius Academy. Patrick er en meget engageret og levende underviser. Han inddrager gerne humor og griber fat i de ting, der rører sig i gruppen. Der er rig lejlighed til at få indflydelse på undervisningen, da Patrick er meget fleksibel og lyttende.

Min appetit er stor for at lære mere NLP, men Ries lækre frokost er også lidt af en appetitvækker. Rie kræser om os i pauserne og specielt hendes hjemmebagte chokoladekage får tænderne til at løbe i vand :o).

Jeg har ofte til undervisningen haft en ide om, at jeg ikke har brugt NLP siden sidst. Når vi sidder og snakker, kommer der alligevel en masse eksempler frem. Det er som om NLP'en er blevet integreret og jeg bruger den ofte uden at tænke over det.

Jeg har med NLP’en fået nogle "elefantastiske" indsigter, som jeg kan bruge både privat og i mit arbejdsliv. Et eksempel herpå er, at ethvert menneske har sin egen model af verden, som det handler ud fra. Jeg har ofte i mit job set elever være virkelig uvenner, fordi de har opfattet en situation på to forskellige måder. Jeg kan med dette for øje sammen med en viden om, at der er en positiv intention bag enhver adfærd, have en anden tilgang til mine elever og møde dem på en helt anden måde end tidligere."

Jannie Nielsen, folkeskolelærer, København


"Kvalificerede og kompetente undervisere. I er stærke i NLP-pensum. Og I får det til at lyde nemt ...

Jeg kan anvende det direkte i mit job som leder. Jeg har allerede anvendt flere metoder overfor mine ledere, og de virker! Dejligt med nye nogle redskaber.

Gennem NLP udvikler jeg mig både på mit arbejde og privat. Privat har jeg også med god virkning fået nye vinkler og metoder til at styrke forholdet/samspillet med min familie, mand og mine tre teenagebørn.

Meget positiv stemning med rummelighed til alle."

Henriette Hasbo, Centerleder, Brøndby Kommune


"Undervisningen er godt tilrettelagt med plads til ”afveje”.

Du, Patrick, er som lærer virkelig god til at formidle de forskellige emner, gerne med en masse indlevelse og humor, hvilket gør det meste stof spiseligt. Vibeke (assistent) er god til at komme med tilføjelser og meget empatisk."

Karina-Lykkes, København


"Det er en fantastisk positiv oplevelse som kommende NLP Assistent at komme hele pensum til NLP Practitioner igennem igen. Jeg kan drage sammenligning med min egen NLP Practitioner-uddannelse for 4 år siden og kan kun sige positive ting om måden, Patrick griber det an på. Han er en mester i anskueliggørelse af selv vanskelige teknikker og et ualmindelig behageligt menneske, der også giver sig tid, når der er brug for det.

Det er også dejligt at møde Vibeke, som har været undervisnings-assistent på kurset. Hun bidrager med sin store viden fra sin dagligdag som udøvende, hun har en sød og dygtig måde at assistere på og er et rigtig dejligt menneske.

Kort sagt har jeg udelukkende godt at berette om hele forløbet og det vil være trygt at tænke tilbage på - og jeg ser frem til mit videre forløb med Patrick som underviser på NLP Master-uddannelsen."

Judith Lykke, Ullerslev, Fyn


"Under undervisningen synes jeg man får mange ”guldkorn” man kan bruge i hverdagen."

Lise-Lotte E. Jensen, Glostrup


"NLP-teknikkerne skaber en dejlig følelse af at have nået målet, allerede inden man går i gang med at realisere målet. Det har været inspirerende at være sammen med jer. De fleste ting jeg lærte fra jer skete nok på ubevidst niveau og skal nok vejlede mig undervejs. Min kommunikation med andre er allerede blevet bedre. Og det takker jeg Patrick for. Det glemmer jeg dig sent for (hvis jeg nogensinde gør)."

Beatrice Irambona, studerende, København


"Det har været en helt igennem spændende og positiv oplevelse, jeg er glad for at have deltaget i. Stoffet har været nyt for mig og derfor meget interessant at få ind under huden."

Ole Kurt Sørensen, sikkerhedschef


"At tage NLP Practitioner-uddannelsen hos Patrick Agergaard og Zenius Academy er ikke bare spændende, inspirerende, sjov, kompetent og målrettet undervisning i NLP. Det er faktisk som at starte på en frisk, se det hele lidt anderledes ..... Det kan varmt anbefales!"

Stephan Pollner, skuespiller


"NLP-uddannelsen fra Zenius Academy har - udover gode, enkle teknikker jeg kan bruge i det daglige - givet mig en større forståelse og respekt for mig selv og andre. Patrick og hans team skabte lige fra starten en god, tryg og entusiastisk stemning som gjorde det let at lære, øve og arbejde med de nye NLP-teknikker. Manualen er god, og enkel at læse og godt beskrivende.

Til alle, der går med tanken om at lære noget om NLP, kan jeg på det varmeste anbefale Zenius Academy."

Flemming Søndergaard, salgschef, Gentofte

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.