Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Uddannelse: Hypnotisør og Hypnoterapeut

 

Lær selv hypnose på 2 dage

som optakt til din Master.

Den 30. og 31. maj 2015


Lær hypnose fra bunden ...
- og kom endnu dybere i hypnosens hemmeligheder ...

Vil du lære at bruge hypnose og trance? Vil du i kontakt med dit ubevidste sind, som rummer alle de ressourcer, du kan forestille dig - og meget mere? Vil du sadle om og arbejde som hypnotisør eller hypnoterapeut?


Hypnose er nemt, sjovt og naturligt

Dette kursus er for dig, hvis ...

 • Du vil forstå hypnosens hemmeligheder - og anvende hypnose aktivt.
 • Du vil reducere stress og ubehag - og skabe naturlig glæde og velvære.
 • Du vil skabe positive tanker, minder og følelser - på en sjov og naturlig måde.
 • Du vil lære at sælge dig selv og dit budskab med diskrete, hypnotiske sprogmønstre.
 • Du vil have et dybt og udviklende personligt udviklingsforløb, som varer resten af livet.


Du glemmer tid og sted ...

Vi giver dig et af Danmarks absolut stærkeste tilbud i hypnosekurser. Sammenlign dette med andre tilbud, og du vil se, hvad vi mener.


Om uddannelsen til Hypnotisør og/eller Hypnoterapeut

Bemærk, at du kan bruge dette forløb som:

 • Et grundlæggende hypnosekursus uden forkundskaber
  (ved tilfredsstillende resultat bliver du certificeret Hypnotisør).
 • En overbygning til certificeret Hypnoterapeut
  (for dig som er NLP Practitioner - eller bliver det senere).

Alle kan deltage, uanset tidligere uddannelse eller erfaring.

Som Hypnoterapeut lærer du at hypnotisere andre og skabe positive forandringer i deres underbevidsthed. Du lærer endvidere selvhypnose, så du kan bringe dig i en tilstand, hvor du kan påvirke din egen underbevidsthed i en positiv retning.

Hvis du ikke kender til hypnose, NLP eller andre ting, kan du tage dette kursus for at kommunikere med dit ubevidste sind. Efter kurset kan du anvende selvhypnose for at skabe et bedre liv for dig selv. Du kender dit ubevidste sinds måde at arbejde på, og du kan skabe en integreret helhed i dig selv som menneske. Og naturligvis kan du hypnotisere andre til at opnå det samme.


Indhold

Som Hypnoterapeut lærer du endnu mere om funktionerne i det bevidste og det ubevidste sind. Du lærer at bruge hypnose og trance som terapeutiske redskaber. Og du lærer at inducere trance hos andre. Du lærer også at anvende en række trancefænomener, fx katalepsi, amnesi, tidsforvrængning m.fl. Du lærer at anvende aldersregression til at genopleve positive oplevelser for at bruge ressourcerne fra tidligere igen.

Du lærer at genkende tegn på trance hos dig selv og andre. Derfor vil du altid vide, hvornår dit hypnotiske arbejde vil virke allerbedst.

Dit vigtigste redskab er Ericksoniansk hypnose, som er kendetegnet ved en række sproglige mønstre, der er særdeles velegnede til at inducere trance på en blid og umærkelig måde. Du kan inducere trance gradvist under almindelig samtale, og andre vil føle sig rolige og tillidsfulde over for dig.

Du lærer at forankre positive forandringer vha. posthypnotiske teknikker. Det betyder, at du kan skabe positive forandringer, som rækker ind i fremtiden og fungerer uden bevidst indsats.

Underbevidstheden indeholder langt flere ressourcer, end du nogensinde kan blive bevidst om. Og disse ressourcer lærer du at få adgang til på en nem og naturlig måde.


Der er konstant teamwork. Her får en heldig studerende trance i stereo ...

Hvis du er NLP-uddannet (eller senere vælger at blive det), kan du bruge hypnose og trance til at forstærke dine NLP-teknikker med. Vores NLP- og hypnoseuddannelser er sammensat, så de både supplerer hinanden og kan benyttes uafhængigt af hinanden.


Emner

Blandt de mange emner på uddannelsen kan vi nævne følgende:

 • Du lærer forskellige metoder til at inducere trance.
 • Du lærer avanceret Ericksoniansk hypnose og det hypnotiske Milton-sprog.
 • Du lærer at genkende tegn på trance hos dig selv og andre, så du kan udnytte trance positivt.
 • Du kan kommunikere med både bevidstheden og underbevidstheden samtidig.
 • Du lærer at anvende amnesi, katalepsi, tidsforvrængning, aldersregression m.v.
 • Du lærer at foretage intuitiv modellering af andre mennesker vha. dyb trance-identifikation (DTI).
 • Du lærer at genopleve intense positive oplevelser vha. revivifikation.
 • Du lærer at anvende ideomototiske signaler til at kommunikere med underbevidstheden.
 • Du lærer selvhypnose til at opnå en dejligt behagelig tilstand, hvorunder du kan foretage stærk personlig udvikling.

International certificering

Zenius Academys hypnoseuddannelser er godkendt af:

 • International Network of Neuro-Linguistic Psychology
 • International NLP Federation
 • American Board of Hypnotists

Du kan derfor være sikker på at blive uddannet efter stærke internationale standarder, som anerkendes i hele verden, hvis du senere ønsker at videreuddanne dig, selv praktisere eller på anden måde vil dokumentere dine kompetencer.

Check vores certificeringer!


Praktiske oplysninger

Uddannelsen varer normalt fem dage og afholdes primært i København hele året. Vi underviser også gerne over hele landet efter bestilling, især til erhvervslivet eller grupper. Selv små grupper kan opnå en aftale.

Kurset giver adgang til uddannelsen Master Hypnoterapeut.


Optagelseskrav

Alle er velkomne på uddannelsen. Vi anbefaler, at du gennemgår Basal NLP først, men det er ikke et krav.

Hvis du i forvejen er certificeret NLP Practitioner af en anerkendt organisation (check vores certificeringer), vil du ved tilfredsstillende resultat på denne uddannelse blive certificeret som Hypnoterapeut. Du vil også opnå certificering som Hypnoterapeut, hvis du senere tager vores NLP Practitioner-uddannelse.

Du kan få dispensation, hvis du har anden terapeutisk baggrund. Kontakt os og hør nærmere.


Tid og sted

Vi afholder uddannelser hele året og over hele Danmark.


Pris

Pris: Kr. 2.900 ekskl. moms. Private betaler ikke moms. Vi har forskellige afdragsordninger - kontakt os og hør nærmere. Se også prislisten.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer, kaffe/the samt frisk frugt og lidt sukker til pauserne i løbet af dagen. Der er ingen ekstra omkostninger.

OBS: Denne weekend er forbeholdt kursister, som samtidig tilmelder sig Master-niveau.

 

Lær selv hypnose på 2 dage

som optakt til din Master.

Den 30. og 31. maj 2015


Læs mere

Læs mere om hypnose og NLP.


Tilmelding

Tilmeld dig på mail@zenius.dk eller ring direkte til underviseren på 2185 4115.

 

Hvad siger kursisterne?


Her er feedback fra tidligere kursister på Hypnoterapeut-uddannelsen:


"Kurset var over alt forventning, og jeg vil anbefale andre at tage kurset. Det at kunne inducere trance, synes jeg, gør NLP-teknikkerne langt mere effektive.

Det er ikke kun i forhold til andre, at mine nye hypnose-kompetencer er særdeles brugbare. Jeg anvender dem også til at gå i trance selv – og det har givet mig en helt ny dimension i hverdagen. Hvis jeg ved, at der venter en lang dag, der kræver mange kræfter og ekstra positiv indstilling, starter jeg dagen med at gå i trance selv. Det giver lige "det ekstra".

Andre fra øvegruppen har induceret trance i mig, og det har givet nogle rigtige gode resultater ;o) Jeg er fantastisk glad for mine nye kompetencer og glæder mig til at få flere hos dig i fremtiden."

Vivi Tøttrup, forsikringstekniker, København S


"Det var for mig en helt utrolig oplevelse at se hvor let det er at guide andre i trance. Jeg har selv prøvet det mange gange nu, og det er en utroligt behagelig oplevelse.

Alle burde komme til dig og lære hypnose, bare for at lære at give sig selv den fantastiske oplevelse. Jeg kan kun sige: Lær hypnose hos Patrick. Du vil ikke fortryde det. Du lærer at finde så mange gode ting i dig selv som du ikke troede du havde."

Teffic, Valby


"At opleve en tilstand af intens positiv energi via trance, er balsam for sjælen og ens hele væsen. At opleve denne tilstand, konstant i så mange dage, er en luksus og behagelighed som langt overgår ethvert wellness-center!

At hypnose/trance er en så blid og effektiv måde at styrke sine ressurcer på, gør det så utrolig meget mere attaktivt.

Patrick, resultaterne taler for sig selv. Det faktum, at man uanset om man er helt ny på området, eller har kendskab til forudgående pendanter og emner, så formår du at give alle en meget, meget stor kompetence videre i livet. At du kan lære fra dig til helt nye begyndere og samtidig kunne give og lære videre til allerede udøvende, er simpelthen så unikt!

Alle får præcis det de behøver! Det at dine elever til tider kan være sammensat af begyndere og øvede og at alle uanset "level" føler sig så godt taget vare på, via din person er guld værd!"

Zana D., visuel designer


"Som leder af en afdeling inden for den klassiske psykologi har jeg ikke betroet mine kolleger, at jeg har studeret hypnose hos dig. Jeg kan dog - efter en længere afprøvningsperiode efter din kursus - konstatere, at mine patienter opnår større resultater hurtigere, end inden jeg lærte hypnose hos dig. Selv om jeg ikke inducerer formelle trancer og bruger hypnotisk interview m.v., anvender jeg hyppigt de hypnotiske sprogmønstre, du underviser i, over for mine patienter.

Jeg forbløffes til stadighed over, hvorledes disse små sproglige og fysiske teknikker kan slå bro mellem patientens bevidste og ubevidste sind. Selv i en fuldt bevidst tilstand opnås kommunikation til det ubevidste sind. Dette føjer en ny og værdifuld dimension til min psykologiske praksis.

Patrick, jeg er i sandhed fascineret over din faglige kunnen, og ikke mindst din levende, medrivende undervisning, som er altid underholdende og samtidig dybt seriøs og fuld af substans. Jeg har været på et stort antal kurser gennem tiden, men du står for mig som et lysende eksempel på en underviser, der er som en underviser bør være. Du underviser mit bevidste sind samtidig med, at du starter en række interessante processer i underbevidstheden, som jeg først bliver bevidst om på et senere tidspunkt. Jeg vender med sikkerhed tilbage til dig for at lære endnu mere."

Chefpsykolog, Storkøbenhavn


"Wow!! Sikke et kick! Hypnose er ikke alt det man ser på TV, men det er noget alle kan lære. Du er simpelthen så fuld af viden og sjove eksempler, så man sidder og griner hele tiden og glæder sig til at lave øvelserne selv. Den første aften læste jeg hele manualen igennem, for jeg kunne bare ikke vente!

Lige efter kurset hypnotiserede jeg en af mine venner til at holde op med at ryge. Jeg havde hele tiden dine demo'er på min indre skærm, så jeg gjorde bare hvad jeg har set dig gøre. Og det virker!!

Keep up the good work!"

Jamilla, Vanløse


"Jeg har haft en fantastisk oplevelse mens jeg var på hypnose-kursus hos Zenius Academy.

Der blev skabt et rigtig godt forum til debat, og hele holdet fik fuldt udbytte af det. Jeg lærte personligt meget om hypnose og havde nogle utrolige selvrealiserende rejser ind i mig selv, som vil gavne mig og mine omgivelser i mit fremtidige nu.

Anyway, tak for det hele - det var skide godt for at sige det lige ud, håber på mere samarbejde i fremtiden."

Martin Lund Hage, København

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.