Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Uddannelse: Flow~NLP® Master Coach


Om uddannelsen

Master Coach-uddannelsen er for dig, som er certificeret Coach og ønsker at nå det næste niveau som coach. Du coacher sikkert allerede dine medarbejdere med succes, og du er overbevist om at der er endnu en dimension af coaching, som vil mangedoble din effektivitet.

Det gør der, og Zenius Academy kan som et af de eneste danske institutter tilbyde den internationalt anerkendte Master Coach-overbygning.


Master Coach er kun for den absolutte elite.


Indhold

Du arbejder med en række avancerede spørgeteknikker, som ikke nødvendigvis "følger bogen", men skaber indsigter på flere niveauer i klientens sind. Du forstår klientens mål, værdier, overbevisninger, livsrammer, følelser og interne tankestruktur på et dybt og avanceret niuveau. Derfor coacher du holistisk og bidrager til at klienten opnår selvindsigt i en større kontekst, end han opsøgte dig med.

Du mestrer life-coaching og business-coaching på flere konceptuelle niveauer og integrerer værdier og overbevisninger i klienten baseret på hans mentale egenstruktur.


En Master Coach binder trådene sammen.

Du lærer din klient at træffe intuitive, økologiske beslutninger ud fra sin mentale egenstruktur. Du udvikler din egen intuition og selvfølelse. Du er en inspirerende rollemodel, der lever principperne i praksis.

Din værktøjskasse rummer endnu flere redskaber, og du er i stand til at improvisere frit mellem redskaberne eller udvikle din egen coaching-teknik ad hoc under dine samtaler.

Du arbejder med innovative værktøjer baseret på Edward de Bono og Peter Drucker. Du frigør derved overraskende løsninger i klientens egen hjerne og skaber personlige kvantespring.

Du gennemgår en intenst personligt udviklingsforløb under uddannelsen, og du lever principperne i harmoni med din identitet og dine værdier. Du er en afklaret livskunster og lever din coaching.


Emner

Blandt de mange emner på uddannelsen kan vi nævne følgende:

  • Du kombinerer umærkeligt life-coaching og business-coaching.
  • Du arbejder med mentale egenstrukturer, som optimerer klientens proces og økologi.
  • Din intuition overgår dit analytiske arbejde.
  • Du skaber innovative tankeprocesser og selvindsigt baseret på Drucker og de Bono.
  • Du skaber personlige kvantespring hos klien-ten baseret på reel individuel selvindsigt.
  • Du gennemgår en enestående personlig udvikling og har en strategi for din fremtid.

Uddannelsen er baseret på NLP's effektive teknikker og principper. På både Coach- og Master Coach- uddannelserne starter vi der, hvor NLP ikke længere er tilstrækkeligt, når du ønsker at yde coaching ud over det sædvanlige. Du får coaching-teknikker af højeste kvalitet, og din reelle evne til at coache styrkes enormt under uddannelsen.


Læs mere

Læs mere om NLP, Flow~NLP® og coaching.


Internationalt anerkendt

Master Coach-uddannelsen hos Zenius Academy er godkendt af:

  • International NLP Coach Association
  • International NLP Federation

Din certificering er derfor anerkendt efter internationale standarder og vil blive anerkendt over hele verden, hvis du senere ønsker at bygge videre på din Master Coach-uddannelse. Ingen vil være i tvivl om dit enestående niveau som Master Coach.

Check vores certificeringer!


Praktiske oplysninger

Uddannelsen er en overbygning til NLP Master Practitioner og Coach. Du kan også tage uddannelsen uden at være certificeret i NLP, men NLP-uddannelsen er en forudsætning for at opnå certificering.


Tid og sted

Uddannelsen afholdes løbende i flere større danske byer eller hos virksomheder med specifikke behov.


Optagelseskrav

Alle, som har bestået vores Coach-uddannelse er velkomne på uddannelsen. Hvis du i forvejen er certificeret NLP Practitioner og NLP Master Practitioner af en organisation, der er anerkendt efter vores standarder (check vores certificeringer), vil du ved tilfredsstillende resultat på denne uddannelse blive certificeret som Master Coach.


Pris

Se de aktuelle priser i prislisten.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer, kaffe/the samt frisk frugt og lidt sukker i pauserne i løbet af dagen. Der er ingen ekstra omkostninger.


Tilmelding

Tilmeld dig online eller ring på 70 26 12 60.

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.