Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Uddannelse: Flow~NLP® Coach


Lær at coache!
Du kickstarter dig selv, og får en værdifuld tilføjelse til dit CV.

Vil du gerne lære at coache? Har du lyst til at blive selvstændig coach? Eller vil du have nye muligheder på jobbet eller som en spirende bibeskæftigelse, hvor kun fantasien sætter grænser for dine nye udviklingsmuligheder?


Professionel NLP-coaching

Dette kursus er for dig, hvis ...

 • Du ser mulighederne i coaching - for dig selv og andre.
 • Du ønsker at blive chef i dit eget liv.
 • Du brænder for at coache andre - og dig selv.
 • Du enten er helt ny på området og vil have et effektivt og levende coach-kursus ...
 • eller du er NLP-uddannet og vil have en professionel coach-certificering.


Helt nye muligheder.

Her får du en rigtig coach-uddannelse. Dette er ikke bare et værdiløst certifikat, som du "får gratis med i købet" på en NLP-uddannelse. Dette er et intenst coach-kursus, og du kan bruge dine nye kompetencer med det samme.

Hvis du kombinerer kurset med en NLP Practitioner-uddannelse, får du her en fuldt anerkendt og meget omfattende coach-uddannelse.


Om uddannelsen

NLP Coach-uddannelsen er for dig, hvis du som en del af dit job hjælper andre til at opnå det bedste i sig selv. Du lærer at motivere på højeste plan, og din metode er 100 procent tilrettet den person, du arbejder med.


Indhold

Du coacher en person ud fra personens egne værdier og ønsker for sit liv. Du stiller præcise, afklarende spørgsmål, du afdækker begrænsende overbevisninger. Du opstiller mål og handlingsplaner, samtidig med at du under hele sessionen guider din klient til at finde de stærkeste ressourcer frem i sig selv. Du guider andre til at forstå sig selv og blive selvkørende.

Vores NLP Coach-uddannelse går mere i dybden end "klassisk" coaching på disse områder.

Du identificerer begrænsende overbevisninger hos klienten og stiller de rigtige spørgsmål til at opløse overbevisningerne, så klienten føler sig mentalt og følelsesmæssigt frigjort og bliver selvkørende.

Mange coaches stopper reelt dér, bortset fra den løbende opfølgning bagefter. På vores coach-uddannelse lærer du at gå langt videre, så du virkelig kan sætte turbo på udviklingen. Din klient fortjener at nå sine mål, og du fortjener at få værktøjerne til at få det til at ske.

Du identificerer forskellige mennesketyper ud fra en række modeller med specifikt henblik på coaching til optimal præstation. Du er mentalt fleksibel, og du coacher andre til det samme.


Masser af mentale udfordringer ...

Du kan sammensætte et coachingforløb med et naturligt flow fra den første, indledende samtale, videre i et sparringsforløb og frem til en tilfredsstillende afrunding, der glæder både klient og coach og skabe grobund for fremtidigt samarbejde.

Vi går endda videre med stærke nuanceringer af almindelige målsætningsteknikker, så du med nogle enkle midler skaber endnu bedre resultater.

Endelig anvender vi blandt andet NLP's stærke motivationsteknikker til at sikre, at din klient virkelig forfølger sine inderste drømme og planer, og - ikke mindst - at din klient formår at skabe de ressourcer i sig selv, han behøver for at nå målet.


Du skaber personlig power for dig selv og andre,
mens du lærer coaching.

Vi arbejder med præstationsmuren, som stopper 99 % af alle mennesker i at nå de mål, de sætter sig. De fleste kender til det fænomen, at den indledende begejstring og energi fortager sig, noget uventet kommer i vejen, eller målet bare flyder lidt ud hen ad vejen. Dette kalder vi præstationsmuren, og den lærer du at gennembryde med enkle, verbale teknikker!

Det bliver naturligt for dig at stille de rigtige spørgsmål, der kan løse op og skabe energi, mål og motivation.

Under uddannelsen bliver du coachet af dine medstuderende under øvelserne, og du skaber et godt netværk af kolleger, som du senere kan bruge til gensidig sparring.


Emner

Blandt de mange emner på uddannelsen kan vi nævne følgende:

 • Du afklarer værdier på livets mange områder.
 • Du sætter gode mål, som motiverer - og handlingsplaner, som virker.
 • Du kan stille præcise spørgsmål, som overrasker, udfordrer og udvikler.
 • Du lærer at kommunikere effektivt og professionelt.
 • Du lærer at stille de rigtige spørgsmål.
 • Du lærer at opbygge ressourcer, som altid er tilgængelige.
 • Du lærer at gennembryde præstationsmuren, som stopper 99 % af alle mennesker i at følge op på deres mål, indtil de når det.

På coach-uddannelsen opnår du en masse personlig udvikling, for du vil selv blive coachet hele tiden og på den måde opleve effekterne af professionel coaching.

Læs mere om NLP og Flow~NLP®.


Dansk og internationalt anerkendt

Coach-uddannelsen hos Zenius Academy er godkendt af:

 • International NLP Coach Association
 • International NLP Federation

Din certificering er derfor godkendt efter anerkendte danske og internationale standarder.

Du kan være stolt, når du hænger dit certifikat op på kontoret eller din nye konsultation. Samtidig viser du, at du har gennemgået stor personlig udvikling.

Check vores certificeringer!


Praktiske oplysninger

Uddannelsen køres oftest som et selvstændigt coach-kursus på seks intense dage. Hvis du er NLP Practitioner, vil du ved tilfredsstillende resultat på kurset blive certificeret som Coach. Det bliver du også, hvis du efterfølgende tager vores NLP Practitioner-uddannelse.

Coach-forløbet giver adgang til Master Coach.


Optagelseskrav

Alle er velkomne på uddannelsen. Vi anbefaler, at du gennemgår Basal NLP (eller første del af NLP Practitioner) først, men det er frivilligt.

Hvis du er certificeret NLP Practitioner, vil du ved tilfredsstillende resultat på denne uddannelse blive certificeret som NLP Coach. Du kan også opnå certificering som Coach, hvis du efterfølgende tager vores NLP Practitioner-uddannelse.

Pris

Pris: Kr. 6.800 ex. moms. Private betaler ikke moms. Vi har forskellige afdragsordninger - kontakt os og hør nærmere. Se også prislisten.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer, kaffe/the samt frisk frugt og lidt sukker til pauserne i løbet af dagen. Der er ingen ekstra omkostninger.


Tid og sted

Uddannelsen afholdes løbende i flere større danske byer. Se i kalenderen hvor det næste forløb nær dig kommer til at foregå.


Tilmelding

Tilmeld dig online eller ring på 70 26 12 60.

 

Hvad siger kursisterne?


Her er feedback fra tidligere kursister på Coach-uddannelsen:


"Nu kigger jeg tilbage på 6 intense dage med coaching, og jeg må indrømme det er nok noget af det bedste jeg har gjort længe.

Jeg er blevet langt langt sikrere i at coache - og har fået så meget mere med i min rygsæk af gode ting - at man skulle tro Julemanden allerede havde været forbi på min adresse.

Patrick, det at mærke din energi - når du for fuld udblæsning råber "BIG GOALS", eller når du lige træder til, når behovet er der under øvelserne - samt det, at der på dine små hold er god mulighed for at komme i dybden med stoffet - er helt fantastisk - hold endelig fast ved det.

Jeg vil forvalte mit nye "kørekort" som Flow~NLP Coach med største varsomhed og er sikker på, at jeg kommer til at coache mange til et rigere liv - præcis det liv som de lige ønsker."

Frank Christensen, Fredensborg


"Inde i frokoststuen hænger mit Coach-certifikat fra jer. Dels er det utrolig flot, og mine kolleger spørger nysgerrigt til hvad det er, så jeg er faktisk allerede nu begyndt at coache lidt, sådan uformelt til at begynde med. Men dels minder det mig også om nogle fantastiske dage hos jer. Tiden fløj af sted, og jeg lærte så mange ting i et tempo, som jeg slet ikke troede muligt. Øvelserne var meget intense, og vi kom virkelig ind under huden på hinanden.

Jeg tog egentlig kurset for at lære at coache mig selv. Og det gør jeg nu! Men jeg tænker faktisk også på at springe ud som coach. Jeg tog jo din NLP-uddannelse forrige år, og jeg føler helt klart, at jeg har kompetencerne. Og det er så spændende, at det slet ikke kan beskrives.

Patrick, du er den bedste træner jeg nogensinde har oplevet. Du giver så meget af dig selv, og du lærer os så mange ting, bare ved din måde at være på. Tak for al din energi, tilstedeværelse og kærlighed til mennesker. Du giver mig lyst til at vokse, og jeg føler at jeg kan klare alt."

Lene Knudsen, kassedame


"Det var et maraton, på den fede måde! Jeg forstår slet ikke, at du lærte os så meget på så kort tid. Men når jeg sidder og bladrer i manualen, kommer alle minderne væltende frem igen.

Jeg kom for at lære selvcoaching, og du gav mig meget mere, end jeg havde forestillet mig. Jeg har en NLP/coach-uddannelse fra XX, men det kan slet ikke sammenlignes. Jeg er super glad for at jeg satsede og sprang over til dig. Jeg har lært så meget om coaching - jeg vidste slet ikke at emnet er så stort!

Tak også for dine levende svar på alle mine mails undervejs :o) Jeg skal jo nok have tingene med små skeer, og du har givet mig præcis hvad jeg havde behov for."

(Anonym)


"Ved du hvad, dette kursus burde alle tage - om ikke andet for den personlige udvikling. Jeg har simpelthen rykket mig så meget! Og selv om det nu er nogen tid siden, bliver jeg ved med at bruge mine notater og finde nye dybder i mig selv.

Tænk at det kan være så "let" at ændre nogle mentale ting, så man pludselig ser den lysende vej frem for sig i stedet for et stort sort hul! Det har helt bestemt ændret mit liv.

Jeg tror egentlig ikke at jeg har lyst til at være coach. Men hvis jeg en dag ser lyset, har jeg helt klart værktøjerne nu. Tak, tak, tak!"

Roland, Roskilde


"Da min chef sendte mig af sted til kurset, følte jeg egentlig, at det var lidt spild af tid. Jeg har coachet meget i en årrække, og jeg er en ivrig læser af bøger og artikler om emnet. Jeg er også en ganske kvik pige, og jeg har tit ærgret mig over at bruge tid på kurser, der ikke levede op til forventningerne.

Men så startede jeg hos Zenius Academy. Det er jo nærmest som at blive født påny! Patrick skaber så meget liv og bevidsthed i lokalet, at alle vist sidder dér og skaber en ny udgave af sig selv under gennemgangen. Hvad Patrick dog ikke kan skabe af vækst i et andet menneske, og så "bare" ved hjælp af "samtale".

Der foregår et utal af små ting, som man først rigtigt kan behandle, når man sidder og efterrationaliserer om aftenen. Sådan har det i hvert fald være for mig. Mange af tingene tør jeg slet ikke at bruge på vores medarbejdere endnu, men jeg husker alle eksemplerne og demonstrationerne lysende klart. Nu tænker jeg faktisk på at blive selvstændig i fritiden som life-coach. Det havde jeg aldrig drømt om tidligere!

Jeg er hermed fast leverandør af kursister til jeres mange kurser. Jeg kan kun opfordre alle til at prøve jer, for I leverer lige så meget personlige gennembrud som I leverer høj faglig kompetence. Og uden personlige gennembrud bliver man aldrig en dygtig coach.

Thumbs up, Patrick!"

Anita, HR-medarbejder, Bagsværd


"Jeg er fascineret af så mange ting ved uddannelsen, så jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde.

Manualen indeholder så mange ting, at jeg bliver ved med at vende tilbage og finde nye dybder i den. Demonstrationerne undervejs gav den ene aha- oplevelse efter den anden. Øvelserne var nogle gange rigtig krævende, men de gav mig et kæmpe spark bagi.

Og jeg har - ikke mindst - fået nogle nye venner, som jeg mødes med to gange om måneden, så vi kan coache hinanden og udvikle os. Det holder vores coaching-værktøjer ved lige, og så får vi gratis coaching så vi hele tiden sætter nye mål for os selv ;-)

Selve undervisningen er fænomenal. Du, Patrick, gør så mange ting, som nogle gange er formelle teknikker og andre gange bare er små nuancer, som er så fantastisk effektive. Og din evne til at se, hvornår en person har brug for uddybninger eller eksempler - uden at skulle række hånden op og spørge - er helt utrolig.

Jeg vil blive ved med at plage dig om et seminar i teamcoaching! Og du har selv lært mig at gennembryde præstationsmuren, så jeg ved at det vil lykkes! ;-)"

Torben Dreesen, begyndende coach


"Coach i HR-afdelingen om 6 måneder - det er mit mål! Jeg har arbejdet med tal og statistikker længe nok. Nu vil jeg arbejde med mennesker. Det sjove er, at jeg aldrig har vidst at jeg havde den side i mig. Men efter at have set alle Patricks levende demonstrationer og fået lov til at øve mig på mine medkursister igen og igen, ved jeg, hvad den rette vej for mig er.

Tak for al din personlige støtte undervejs, Patrick. Du har en evne til altid lige at dukke op, når man har behov for dig. Og det er utroligt som du kan vende en negativ situation til en positiv på et øjeblik. Man kan bare mærke al din energi i hele kroppen. Det er enormt inspirerende. Når jeg coacher selv, mærker jeg energien igen. Det er helt vildt!

Tusind tak for det hele. Jeg kommer helt sikkert på seminaret til sommer!"

Gertrud Nielsen, regnskabsassistent, Vesterbro


"Coachingens verden er da bare helt igennem interessant! Og ingen formidler det bedre end Patrick. Jeg er ellers uddannet Life Coach hos XX, men det var på et hold med 60 (!) kursister, hvor vi aldrig kom i kontakt med trænerne eller fik lov at stille spørgsmål. Det var ét stort rod for mig!

Jeres små og intense hold er en kæmpe force! Og Patricks kompetencer som coach samt evne til at lære fra sig overgår alt, hvad jeg har set tidligere! Og så er der bare styr på selv de mindste detaljer.

Jeg følte mig 100 procent velkommen lige fra den første morgen i døren. Varmen kom mig i møde, og jeg følte mig tryg og stærk, allerede før Patrick begyndte at undervise! Og hele vejen igennem forløbet har jeg fået stillet alle de spørgsmål, som jeg ikke fik svar på hos XX. Jeg tror heller ikke at jeg kunne have fået så gode svar dengang. Patricks store viden og måde at gøre alting letforståeligt på er ganske enestående.

Nu er jeg klar til at starte som coach. Det var dette, der skulle til! Og jeg følger dit råd om at dele det op i bidder og være realistisk omkring det at starte virksomhed. Sjovt nok lyder det som en meget større opgave, fordi jeg har været nødt til at være realistisk omkring det pga. din coaching - men det er samtidig meget mere inspirerende!

Tusind tak for det hele!"

T.A., Valby

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.