Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Uddannelse: Flow~NLP® Business Coach


Om uddannelsen

Business Coach-uddannelsen er for dig, som ønsker at specialisere dig i coaching inden for erhvervslivet. Du coacher måske allerede dine medarbejdere med succes, og du ønsker at styrke dig selv som business-coach, så dine kolleger og medarbejdere får endnu mere succes, når du coacher dem.

Zenius Academy kan som et af de eneste danske institutter tilbyde den internationalt anerkendte Business Coach-uddannelse baseret på NLP-coaching.


Indhold

Som Business Coach lærer du en række grundlæggende teori om virksomheders opbygning og strategi samt strukturer, processer og kultur ud fra en coaching-synsvinkel. Dette betyder, at du kan yde reel sparring over for virksomhedens topchefer i forhold til organisatoriske problematikker og kombinere dette med målrettet coaching. Du er ledelsens konsulent og sparringspartner.

Du er ligeledes bekendt med de vigtigste teorier inden for organisations- og ledelsesteori, ligesom vi klæder dig på til at forstå de naturlige processer i en HR-funktion, herunder formel og uformel coaching af medarbejdere på alle organisatoriske niveauer. Endvidere vil du få et grundlæggende kendskab til problematikker og muligheder i en IT-funktion, så du kan deltage i en udviklingsgruppe vedr. optimering af virksomhedens IT- og forretningsprocesser. Du arbejder i et fremtidsværksted med innovation på virksomhedsniveau efter forskellige ledende teoretikere på området.

Der vil indgå enkelte elementer af virksomhedsøkonomisk teori. Du skal ikke kunne overtage økonomifunktionens opgave, men du skal forstå de mest enkle og typiske begreber, der jongleres med i en økonomifunktion på et niveau, hvor du kan coache målrettet på dette område.

Du har speciele i business-coaching og er parat til at coache alle i organisationen. Vi dækker derfor den nødvendige etik omkring netop denne funktion i en virksomhed.

Du kender kriterierne for at udnævne andre coaches i organisationen. Ud fra en række cases får du til opgave at placere den bedst egnede coach (blandt en række kandidater) i en organisation, hvor en række problemer har vokset sig så fast, at din assistance som business-coach er påkrævet.

Du kan designe forskellige motivationsseminarer, som du selv kan afholde for i virksomhedens afdelinger med fokus på de enkelte afdelingers behov og situation.

Du kan medvirke som konsulent ved personalechefens samtaler vedr. tiltrækkelse, ansættelse, fastholdelse og afvikling af medarbejdere.


Emner

Uddannelsen er baseret på NLP's effektive teknikker og principper. Du lærer avancerede NLP-teknikker til konversationel forandring samt en række teknikker til målsætning, planlægning, kreativ tænkning m.v. Du får coaching-teknikker af højeste kvalitet, og din evne til at coache suppleres af en helt ny dimension i en større virksomhedsmæssig kontekst.

Læs mere om NLP, Flow~NLP® og coaching.


Internationalt anerkendt

Business Coach-uddannelsen hos Zenius Academy er godkendt af:

  • International NLP Coaching Association
  • International NLP Federation

Din certificering er derfor anerkendt efter internationale standarder og vil blive anerkendt over hele verden, hvis du senere ønsker at bygge videre på din Business Coach-uddannelse.

Check vores certificeringer!


Praktiske oplysninger

Uddannelsen kombinerer de stærkeste coaching-værktøjer fra uddannelserne NLP Practitioner og Flow~NLP® Coach.

Der kræves ingen forkundskaber for at tage uddannelsen.


Tid og sted

Uddannelsen afholdes løbende i flere større danske byer eller hos virksomheder med specifikke behov.

Kontakt os gerne, hvis I har brug for et dedikeret hold i jeres virksomhed.


Optagelseskrav

Alle med faglig interesse i business-coaching er velkomne på uddannelsen. Du vil ved tilfredsstillende resultat på denne uddannelse blive certificeret som Business Coach.


Pris

Se de aktuelle priser i prislisten.

Prisen inkluderer alle undervisningsmaterialer, kaffe/the samt frisk frugt og lidt sukker i pauserne i løbet af dagen. Der er ingen ekstra omkostninger.

Der medfølger et gratis CD-sæt med grundlæggende NLP-undervisning til hjemmebrug.


Tilmelding

Tilmeld dig online eller ring på 70 26 12 60.

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.