Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Terapi


Terapi er for dig, som har behov for en kærlig hånd til at opnå succes og livsglæde, og det kan hjælpe dig videre i mange udfordrende situationer i livet.

Hos Zenius Academy bruger vi NLP og hypnoterapi, som er nogle af de mest effektive værktøjer i moderne terapi. Vi bruger naturligvis også NLP og hypnoterapi til coaching.

Terapi kan fx hjælpe dig, hvis du oplever nogle af følgende problemer:


  • Stress
  • Depression
  • Angst
  • Trished
  • Modløshed
  • Sorg

... eller hvis du på andre måder har behov for et løft i dit liv.


Terapeutisk forløb

Det at vælge en terapeut er en stor tillidssag, og det er ikke altid let at vælge. Du kan vælge at begynde med en forsamtale, hvor vi sammen ser på problemet og taler om forløbet. Dernæst kan du frit vælge, om du ønsker at fortsætte.

De følgende sessions vil for hver gang løfte dig i forhold til de livsudfordringer, du står med. Vi arbejder med korttidsterapi, så du vil mærke meget hurtige resultater.

 

Feedback fra klienter"Jeg har haft
nogle personlige sessions med Patrick. Han har en enorm tålmodighed og fokuserer på at løse den opgave, han står overfor med ildhu – der er ingen tikkende pengemaskine, men han giver sig den fornødne tid, som en opgave kræver.

Han er, hvad jeg betegner som et super-overmenneske, der har overskud til at sende en SMS for lige at høre, hvordan det gik med det, vi har haft session om."

Jannie Nielsen, folkeskolelærer, København"Jeg har faktisk
haft det rigtig godt siden min session med Patrick. Det er lige som om jeg hviler mere i mig selv og tager det mere roligt, jeg stresser ikke så meget over små ting. Jeg har mere overskud til mine piger. Jeg har det godt med at være alene.

Tak, Patrick, du er den bedste!!!"

Mette, enlig mor"NLP er for
mig et af de meste geniale redskaber til hurtige, effektive forandringer i ens liv uden at det altid er nødvendigt at skulle rode rundt i fortiden.

NLP'en kan sagtens også bruges til at få ryddet op i gamle traumer, mønstre, overbevisninger – DET ER BARE IKKE NØDVENDIGT AT SKULLE HÆNGE SESSION EFTER SESSION I DET, man kan gå fra sessionen og om ikke den første dag så allerede dagen efter mærke en forandring."

Karina-Lykkes, København"Beautiful, I feel
wonderful, Patrick. I had a pleasant trip home, I felt all revived and new. Or rather, I felt like myself again and I haven’t done that for a couple of months.

You really gave me a lot of things to think about yesterday, and my head was full of thoughts on the trip home and in the night. Finally I might do some progress in my life. Thank you for helping me."

Anna Hallenborg, Stockholm"Selv det at
gå på gaden, eller møde nye folk (ikke at det nogensinde har været et problem) Men jeg kan mærke fysisk hvordan jeg tiltrækker andre mennesker omkring mig, det er lidt vildt ... ;o)"

Lise-Lotte Elmkvist Jensen, Glostup


Læs mere

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.