Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Hypnose-MP3:
"Positiv tænkning med hypnose MP3"


Hypnose-MP3 med Patrick Zenius til din Ipod eller MP3-afspiller.

En hypnose-MP3 om positiv tænkning.

Download positive tankemønstre til din underbevidsthed.

Lær at tænke positivt på ubevidst niveau med hypnose.


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

 

Denne hypnose-MP3 er for dig, der har brug for en positiv indsprøjtning i din underbevidsthed med hypnose.

Måske oplever du, at:

  • Du bliver frustreret over negative bemærkninger fra andre mennesker.
  • Du ser negativt på dig selv og dit værd som menneske.
  • Du venter det værst tænkelige - og ser det derfor ofte.

Det er vigtigt at tænke positivt. Når du tænker positivt, er du mere åben over for bedre måder at håndtere tingene på. Du lærer at opdage muligheder, som du ellers ikke ville have været opmærksom på. Du møder andre mennesker med en positiv holdning, som de instinktivt mærker og reagerer positivt på.

Hypnose-MP3'en om poisitv tænkning indeholder teknikker til positiv tænkning, som dit ubevidste sind forstår. Du lærer på ubevidst niveau at møde udfordrende situationer med et positivt sind. Dette fører til øget handlekraft, bedre evne til at håndtere problemer og større mental energi.

 

Hvordan bruges denne hypnose-MP3 om positiv tænkning?

Du bruger hypnose-MP3'en ved at lytte til den én gang om dagen i 21 dage, helst lige før sengetid, hvor du får største udbytte på ubevidst niveau. Hypnose-MP3'en er behagelig og afslappende at lytte til, og din eneste opgave er at åbne dit sind, lytte til hypnose-MP3'en og lade dig behageligt overraske over reaktionerne fra dit ubevidste sind.

Efter de 21 dage kan du når som helst bruge den samme hypnose-MP3 efter behov, når du har behov for at styrke de ubevidste indlæringer.

 

Hvad får jeg ud af denne hypnose-MP3 om positiv tænkning?

I løbet af processen vil du opdage, at din evne til at reagere mere positivt på udfordringerne i dit liv automatisk øges skridt for skridt. Du lærer at reagere med overblik og positiv energi uden at gøre nogen større bevidst indsats for det.

 

Hvordan er denne hypnose-MP3 sammensat?

Du lytter til en behagelig tale, der indeholder budskaber om positiv tænkning. Den er sammensat på en måde, der specielt taler til dit ubevidste sind, så du får størst mulig effekt af budskaberne. Der er anvendt principper fra moderne hypnotisk trancesprog, så dit ubevidste sind forstår budskaberne bedst muligt.

Der er en behagelig, afslappende musik i baggrunden, som hjælper dig til at slappe af og bare nyde at være i nuet, mens du lader dit ubevidste sind gøre den største del af arbejdet.

Spilletid: Spilletiden er ca. 20 minutter.

 

Hvordan bestiller jeg denne hypnose-MP3 om positiv tænkning?

Hvis du er klar til at downloade et system til positiv tænkning direkte til din underbevidsthed ved hjælp af en hypnose-MP3, kan du bestille den via webshoppen:


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

 

Feedback vedr. CD'erne


"I starten var min tanke nok lidt, at det sikkert var noget Hokus Pokus. Men jeg må sige, at jeg blev meget inspireret. Jeg så meget tydeligt, at jeg tidligere har sat mig nogle mål, der har været "negative". Jeg kan virkelig godt se, det har en fantastisk psykologisk virkning at bruge de positive tanker, beslutninger og mål, som du fortæller om.

Jeg tror bestemt, at dette er vejen frem til at have helt på det rene, hvad man gerne vil, og til det ser jeg denne CD som et rigtigt godt værktøj til at "holde sig selv i hånden" og finde den eller de mentale "støttepædagoger og støttepunkter", man har brug for til at holde sig selv fast i de mål, man har sat sig.

Kort sagt: Super inspirerende og virkelig et godt værktøj, der er til at gå til."

Heidi, mellemleder, Valby


"Jeg synes faktisk, at det er rigtigt godt! Det giver en masse motivation til at tænke ens mål igennem, det er super inspirerende! Det er lige en ting for folk som mig, der er lidt bange for gruppearbejde, men hellere vil tage nogle trin selv, inden man springer ud foran verden."

Ea Pedersen, pædagogmedhjælper


"Opgaverne er nemme at forstå og lige til at gå til. Opgaverne tvinger een til at tænke længere og anderledes. Ens tanker og "drømme" bliver mere håndgribelige og mulige. Man traver nye hjernestier - man får gennemgået og prioteret, hvad man egentlig gerne vil en dag, og hvad man virkelig gerne vil lige nu."

Benedikte, Slangerup


"Jeg har tidligere besøgt Patrick og haft en kanon oplevelse med hans PowertranceTM, og har altid været interesset i hypnose.

Jeg har så prøvet Patricks helt nye CD, "Succes med selvhypnose", som har overrasket mig. Jeg vidste godt fra min tidligere session hos Patrick, at man kunne ændre ting hurtigere gennem hypnose, men jeg troede at det ville være sværere, når man selv skulle gøre det.

Jeg prøvede CD'en i nogle dage, og det tog ikke længe selv at lære teknikkerne og bruge dem på vej hjem fra arbejde, eller når jeg sidder i toget eller bussen. Allerede få dage efter jeg var begyndt, kunne jeg mærke ændringer og det målbillede jeg havde sat mig kom tættere og tættere på for hver dag. Selv da jeg stoppede et par dage med selvhypnosen, fortsatte mit målbillede hver morgen. Min krop sender mig også flere signaler nu, som fortæller mig, hvis jeg gør noget der forhindre mig i at opnå mit målbillede.

"Succes med selvhypnose" har helt klart været en succes for mig, og jeg kan bruge det både som afslapning og til at nå mine mål hurtigere. Det er helt sikkert noget, jeg vil anbefale og selv bruge mere i min hverdag, samt prøve flere af Patricks gode og brugbare CD'er."

Smil fra Mille H., 18-årig foredragsholder


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.