Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

CD: "Ti trin til intuitiv indsigt"


Selvcoaching med Patrick Zenius på din CD-afspiller.

Vi lærer, at vi skal tænke logisk, være fornuftige og bruge vores intelligens. Men hvad nu, hvis din intuition kan hjælpe dig til at langt større intelligens, end du kan tænke dig til?

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

RESTORDRE

CD'en er allerede i restordre efter et forrygende forsalg.
Næste sending er på vej.

Intuition er meget mere end bare løse associationer, fornemmelser og fantasirejser. Nogle mennesker oplever helt naturligt glæde, succes og en fornemmelse af, at livet er en helhed - det "føles bare rigtigt".

Vi kan ikke "tænke" os til denne måde at leve på. Vores logiske hjernehalvdel kan hjælpe os et stykke ad vejen, men den har sine naturlige begrænsninger - netop fordi den er designet til at tænke logisk. Men livet og verden er ikke kun logisk - langt fra, endda. Vi stækker os selv, hvis vi prøver at tænke os til alle svarene og løsningerne. Men det er desværre den eneste metode, vi lærer at bruge i vores vestlige skolesystem. Og jo højere et uddannelsestrin, vi når, des mere vrides vores hjernes naturlige måde at fungere på ud af form.

Derfor lærer du på denne CD, hvordan du kommer i kontakt med din intuitive side. Du kan blive et menneske, som lever i naturlig harmoni med dig selv og din måde at fungere på. Dette kan hjælpe dig langt mere, end endnu en bog om "personlig udvikling", som er baseret på traditionel, deduktiv tankegang.


Indhold

CD'en tager dig med op ad en trappe mod personlig indsigt ved hjælp af intuitiv intelligens. For hvert trappetrin bliver du klogere og klogere på dig selv. Men der er tale om intuitiv klogskab. Du får ikke fyldt ørerne op med en masse tanker - tværtimod lærer du, hvordan du med enkle, aktive øvelser kan træne din intuitive side. På den måde opnår du en intelligens, der er helt anderledes end den, du normalt bruger.

Du lærer hvordan du kan aktivere din logiske side og din intuitive side, når du ønsker det. Du lærer, hvordan du kan afbalancere de to hjernehalvdele og skabe harmoni i din hjerne. Du kommer i kontakt med en side af dig selv, som rummer svar, du ikke kan finde med logisk tænkning.

CD'en virker med det samme, idet du begynder at bruge dine intuitive værktøjer. Du kan tage din intuitive intelligens med dig ud i din hverdag og opleve nye nuancer af livet og din måde at møde verden på. CD'ens praktiske øvelser kan gentages, når du føler behov for at styrke din intuitive side endnu mere på et senere tidspunkt.

Bonus: Efter CD'ens ti trin (plus det løse, der kommer ind imellem) finder du en grais mentaltræning. Den kan bruges til integrering af din nye, intuitive tænkemåde - og til aktiv selvhypnose, der støtter dig i at vække din intuitive side hver morgen på kun fem minutter.


Spilletid

Spilletiden er ca. 65 minutter, du skal bruge adskillige timer til at arbejde med øvelserne. Du kan dele øvelserne op over flere dage, hvis du ønsker det.


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).


Øvrige CD-produkter

Se vores samlede CD-serie med selvhypnose og selvcoaching.

 

Feedback vedr. CD'erne


"I starten var min tanke nok lidt, at det sikkert var noget Hokus Pokus. Men jeg må sige, at jeg blev meget inspireret. Jeg så meget tydeligt, at jeg tidligere har sat mig nogle mål, der har været "negative". Jeg kan virkelig godt se, det har en fantastisk psykologisk virkning at bruge de positive tanker, beslutninger og mål, som du fortæller om.

Jeg tror bestemt, at dette er vejen frem til at have helt på det rene, hvad man gerne vil, og til det ser jeg denne CD som et rigtigt godt værktøj til at "holde sig selv i hånden" og finde den eller de mentale "støttepædagoger og støttepunkter", man har brug for til at holde sig selv fast i de mål, man har sat sig.

Kort sagt: Super inspirerende og virkelig et godt værktøj, der er til at gå til."

Heidi, mellemleder, Valby


"Jeg synes faktisk, at det er rigtigt godt! Det giver en masse motivation til at tænke ens mål igennem, det er super inspirerende! Det er lige en ting for folk som mig, der er lidt bange for gruppearbejde, men hellere vil tage nogle trin selv, inden man springer ud foran verden."

Ea Pedersen, pædagogmedhjælper


"Opgaverne er nemme at forstå og lige til at gå til. Opgaverne tvinger een til at tænke længere og anderledes. Ens tanker og "drømme" bliver mere håndgribelige og mulige. Man traver nye hjernestier - man får gennemgået og prioteret, hvad man egentlig gerne vil en dag, og hvad man virkelig gerne vil lige nu."

Benedikte, Slangerup


"Jeg har tidligere besøgt Patrick og haft en kanon oplevelse med hans PowertranceTM, og har altid været interesset i hypnose.

Jeg har så prøvet Patricks helt nye CD, "Succes med selvhypnose", som har overrasket mig. Jeg vidste godt fra min tidligere session hos Patrick, at man kunne ændre ting hurtigere gennem hypnose, men jeg troede at det ville være sværere, når man selv skulle gøre det.

Jeg prøvede CD'en i nogle dage, og det tog ikke længe selv at lære teknikkerne og bruge dem på vej hjem fra arbejde, eller når jeg sidder i toget eller bussen. Allerede få dage efter jeg var begyndt, kunne jeg mærke ændringer og det målbillede jeg havde sat mig kom tættere og tættere på for hver dag. Selv da jeg stoppede et par dage med selvhypnosen, fortsatte mit målbillede hver morgen. Min krop sender mig også flere signaler nu, som fortæller mig, hvis jeg gør noget der forhindre mig i at opnå mit målbillede.

"Succes med selvhypnose" har helt klart været en succes for mig, og jeg kan bruge det både som afslapning og til at nå mine mål hurtigere. Det er helt sikkert noget, jeg vil anbefale og selv bruge mere i min hverdag, samt prøve flere af Patricks gode og brugbare CD'er."

Smil fra Mille H., 18-årig foredragsholder


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.