Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

"Ti trin til eksplosiv motivation"


Selvcoaching med Patrick Zenius på din CD-afspiller.

Kan du kickstarte dig selv, når det gælder? Er din mentale energi i top? Eller skal du smage pisken, før du tager dig sammen og handler? Er det på tide at skabe positiv, aktiv motivation i dit liv?

Lyt GRATIS til de første 10 minutter NU!

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

Hvis du er motiveret for at blive motiveret, er denne CD vejen frem for dig!

Vi lever i en tid, hvor vi alle steder bliver inspirerede til at sætte store mål. Det er godt at sætte mål, og hvis du gør det rigtigt, kan du udrette fantastiske ting. Men det kræver motivation at nå målene. Med denne CD kan du specialisere dig i kunsten at skabe motivation, så du når dine mål.

Men CD'en går langt videre. Du lærer at sætte dig selv i en tilstand, hvor du har motivation til meget andet end blot at nå dine mål. Din nye motivation kan sætte alle dine dagligdags gøremål i et nyt perspektiv, fordi du møder livet fra en helt ny mental tilstand.

CD'en er let at arbejde med. Motivation er meget individuel, men denne CD formår alligevel at give dig de redskaber, som en dygtig coach skulle bruge adskillige sessions på at give dig. Det er en god investering for dig, der overvejer coaching, men gerne vil starte på egen hånd og vil arbejde i fred og ro hjemme hos dig selv.

Bestil "Ti trin til eksplosiv motivation", når du er motiveret for at blive motiveret.


Indhold på CD'en

CD'en "Ti trin til eksplosiv motivation" sætter dig i stand til at skabe en tilstand af stærk motivation. Du kan udføre programmet hjemme hos dig selv, og du oplever øjeblikkelige resultater ved at arbejde aktivt med CD'en. Du lærer din egen sande kilde til motivation at kende, og du lærer at bruge den i de sammenhænge, hvor den har værdi for dig.

Til sidst på CD'en er der en kort mentaltræning, som du kan bruge hver dag til at programmere dit ubevidste sind, så du endnu lettere når dine mål.

CD'en giver dig en grundviden og en hel masse inspiration. Du kommer til at arbejde med den personlige motivation fra så mange vinkler, at du har flere metoder til at motivere dig selv, end du havde forestillet dig.


Spilletid

Spilletiden er ca. 75 minutter, men dit arbejde med CD'en tager endnu længere tid, da du opnår den største effekt ved at du arbejder aktivt med CD'en og bruger den viden, du får ved at omsætte den til handling.

Du kan bruge CD'en igen og igen, og for hver gang vil du få endnu flere nuancer og endnu mere træning ud af CD'en. Mentaltræningen sidst på CD'en varer kun seks minutter, så du kan bruge den hver dag.


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).


Gratis smagsprøve

Du kan lytte til de første 10 minutter af CD'en online for at prøve, om det er noget for dig.

Lyt GRATIS til de første 10 minutter NU!


Øvrige CD-produkter

Se vores samlede MP3/CD-serie med selvhypnose og selvcoaching.

 

Feedback vedr. CD'erne


"I starten var min tanke nok lidt, at det sikkert var noget Hokus Pokus. Men jeg må sige, at jeg blev meget inspireret. Jeg så meget tydeligt, at jeg tidligere har sat mig nogle mål, der har været "negative". Jeg kan virkelig godt se, det har en fantastisk psykologisk virkning at bruge de positive tanker, beslutninger og mål, som du fortæller om.

Jeg tror bestemt, at dette er vejen frem til at have helt på det rene, hvad man gerne vil, og til det ser jeg denne CD som et rigtigt godt værktøj til at "holde sig selv i hånden" og finde den eller de mentale "støttepædagoger og støttepunkter", man har brug for til at holde sig selv fast i de mål, man har sat sig.

Kort sagt: Super inspirerende og virkelig et godt værktøj, der er til at gå til."

Heidi, mellemleder, Valby


"Jeg synes faktisk, at det er rigtigt godt! Det giver en masse motivation til at tænke ens mål igennem, det er super inspirerende! Det er lige en ting for folk som mig, der er lidt bange for gruppearbejde, men hellere vil tage nogle trin selv, inden man springer ud foran verden."

Ea Pedersen, pædagogmedhjælper


"Opgaverne er nemme at forstå og lige til at gå til. Opgaverne tvinger een til at tænke længere og anderledes. Ens tanker og "drømme" bliver mere håndgribelige og mulige. Man traver nye hjernestier - man får gennemgået og prioteret, hvad man egentlig gerne vil en dag, og hvad man virkelig gerne vil lige nu."

Benedikte, Slangerup


"Jeg har tidligere besøgt Patrick og haft en kanon oplevelse med hans PowertranceTM, og har altid været interesset i hypnose.

Jeg har så prøvet Patricks helt nye CD, "Succes med selvhypnose", som har overrasket mig. Jeg vidste godt fra min tidligere session hos Patrick, at man kunne ændre ting hurtigere gennem hypnose, men jeg troede at det ville være sværere, når man selv skulle gøre det.

Jeg prøvede CD'en i nogle dage, og det tog ikke længe selv at lære teknikkerne og bruge dem på vej hjem fra arbejde, eller når jeg sidder i toget eller bussen. Allerede få dage efter jeg var begyndt, kunne jeg mærke ændringer og det målbillede jeg havde sat mig kom tættere og tættere på for hver dag. Selv da jeg stoppede et par dage med selvhypnosen, fortsatte mit målbillede hver morgen. Min krop sender mig også flere signaler nu, som fortæller mig, hvis jeg gør noget der forhindre mig i at opnå mit målbillede.

"Succes med selvhypnose" har helt klart været en succes for mig, og jeg kan bruge det både som afslapning og til at nå mine mål hurtigere. Det er helt sikkert noget, jeg vil anbefale og selv bruge mere i min hverdag, samt prøve flere af Patricks gode og brugbare CD'er."

Smil fra Mille H., 18-årig foredragsholder


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.