Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

CD: "Ti trin til at nå dine mål"


Selv-coaching med Patrick Zenius på din CD-afspiller.

Når du dine mål? Lever du det liv, du ønsker? Udnytter du dit fulde potentiale? Eller føler du, at du bare "følger med"? Har du brug for at tage mere styring og skabe det liv, du ønsker?

Lyt GRATIS til de første 10 minutter NU!

Bestil online på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

Med denne CD har du ikke længere nogen undskyldning for ikke at nå dine mål!

Der findes mennesker, der stort set aldrig skaber det liv, de ønsker. Og der findes andre mennesker, som igen og igen når deres mål i livet. Det ser ud som om de er heldige, for de når deres mål på en helt naturlig og selvfølgelig måde. Men de er ikke heldige - de benytter de teknikker, der skaber succes for mennesker. Nogle gør det naturligt, og andre skal lære teknikkerne først - men alle kan gøre det!

Måske kunne du tænke dig at opnå det samme, og det kan en coach naturligvis hjælpe dig med. Men det er ikke altid praktisk for dig at gå til en coach for at arbejde med at nå dine mål. Måske sætter tid, penge eller geografi nogle grænser, eller måske har du bare aldrig rigtig fået taget dig sammen til det.

Med Patricks nye CD, "ti trin til at nå dine mål", kan du arbejde med dine mål hjemme hos dig selv og på de tidspunkter, der passer dig.


Indhold på CD'en

På "Ti trin til at nå dine mål" vil du få de absolut bedste redskaber inden for målsætning. CD'en opsummerer Patricks erfaring som NLP-træner og coach for privatpersoner og forretningsfolk, der er bemærkelsesværdigt gode til at nå deres mål. CD'en giver dig ti trin til at gøre disse mennesker kunsten efter.

Det hele er let at arbejde med. Redskaberne er ganske enkle, men tag ikke fejl af den effekt, de har, når du bruger dem aktivt i dit eget liv.

Hvis du er parat til at tage ansvar for dit liv og begynde at omsætte dine drømme og visioner til deciderede mål, som du arbejder aktivt på at nå - og med de rigtige strategier, der fører dig til succes, - så bestil "Ti trin til at nå dine mål", og du vil modtage CD'en inden for et par dage.

Selv vores erfarne NLP-kursister har meldt tilbage, at CD'en giver dig nogle praktiske redskaber på en inspirerende og lettilgængelig måde, som rent faktisk sætter dig i stand til at nå dine mål. Dette er ikke bare grundteknik fra NLP- og coaching-uddannelserne fra en anderledes vinkel - det er liv, handling, inspiration og masser af action i en meget appetitlig indpakning. Og du kan bruge den igen og igen!

Bonus: Til sidst på CD'en er der en kort mentaltræning, som du kan bruge hver dag til at programmere dit ubevidste sind, så du endnu lettere når dine mål.


Spilletid

Spilletiden er ca. 50 minutter, men dit arbejde med CD'en tager endnu længere tid, da du opnår den største effekt ved at du arbejder aktivt med CD'en og bruger den viden, du får ved at omsætte den til handling.

CD'en er så propfyldt med information, at du får nye nuancer med dig, hver gang du lytter til den, mens du arbejder med nye mål i fremtiden, der er inspireret af de mål, du når i nutiden.

Bonus: Efter de ti trin er der en mentaltræning, som støtter dig i at integrere værdiarbejdet i dit ubevidste sind og lytte til værdifulde beskeder fra din underbevidsthed. Mentaltræningen varer kun seks minutter, så du kan bruge den hver dag.


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil online på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).


Gratis smagsprøve

Men kunne det ikke være spændende at høre de første 10 minutter af CD'en, der vækker din appetit efter mere, så du kan tænke over det for dig selv og let finde, at denne CD er rigtig og vigtig for dig!

Lyt GRATIS til de første 10 minutter NU!


Øvrige CD-produkter

Se vores samlede CD-serie med selvhypnose og selvcoaching.

 

Feedback vedr. CD'erne


"I starten var min tanke nok lidt, at det sikkert var noget Hokus Pokus. Men jeg må sige, at jeg blev meget inspireret. Jeg så meget tydeligt, at jeg tidligere har sat mig nogle mål, der har været "negative". Jeg kan virkelig godt se, det har en fantastisk psykologisk virkning at bruge de positive tanker, beslutninger og mål, som du fortæller om.

Jeg tror bestemt, at dette er vejen frem til at have helt på det rene, hvad man gerne vil, og til det ser jeg denne CD som et rigtigt godt værktøj til at "holde sig selv i hånden" og finde den eller de mentale "støttepædagoger og støttepunkter", man har brug for til at holde sig selv fast i de mål, man har sat sig.

Kort sagt: Super inspirerende og virkelig et godt værktøj, der er til at gå til."

Heidi, mellemleder, Valby


"Jeg synes faktisk, at det er rigtigt godt! Det giver en masse motivation til at tænke ens mål igennem, det er super inspirerende! Det er lige en ting for folk som mig, der er lidt bange for gruppearbejde, men hellere vil tage nogle trin selv, inden man springer ud foran verden."

Ea Pedersen, pædagogmedhjælper


"Opgaverne er nemme at forstå og lige til at gå til. Opgaverne tvinger een til at tænke længere og anderledes. Ens tanker og "drømme" bliver mere håndgribelige og mulige. Man traver nye hjernestier - man får gennemgået og prioteret, hvad man egentlig gerne vil en dag, og hvad man virkelig gerne vil lige nu."

Benedikte, Slangerup


"Jeg har tidligere besøgt Patrick og haft en kanon oplevelse med hans PowertranceTM, og har altid været interesset i hypnose.

Jeg har så prøvet Patricks helt nye CD, "Succes med selvhypnose", som har overrasket mig. Jeg vidste godt fra min tidligere session hos Patrick, at man kunne ændre ting hurtigere gennem hypnose, men jeg troede at det ville være sværere, når man selv skulle gøre det.

Jeg prøvede CD'en i nogle dage, og det tog ikke længe selv at lære teknikkerne og bruge dem på vej hjem fra arbejde, eller når jeg sidder i toget eller bussen. Allerede få dage efter jeg var begyndt, kunne jeg mærke ændringer og det målbillede jeg havde sat mig kom tættere og tættere på for hver dag. Selv da jeg stoppede et par dage med selvhypnosen, fortsatte mit målbillede hver morgen. Min krop sender mig også flere signaler nu, som fortæller mig, hvis jeg gør noget der forhindre mig i at opnå mit målbillede.

"Succes med selvhypnose" har helt klart været en succes for mig, og jeg kan bruge det både som afslapning og til at nå mine mål hurtigere. Det er helt sikkert noget, jeg vil anbefale og selv bruge mere i min hverdag, samt prøve flere af Patricks gode og brugbare CD'er."

Smil fra Mille H., 18-årig foredragsholder


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.