Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

CD: "Ti trin til værdiafklaring"


Selvcoaching med Patrick Zenius på din CD-afspiller.

Støtter dine ubevidste værdier dig i at leve det liv, du ønsker? Og passer dine livsområder overhovedet sammen? Har din chef eller din arbejdsplads de samme værdier som dig?

Lyt GRATIS til de første 10 minutter NU!

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

Værdier er retningsvisere i vores liv, og de styrer os kraftigt. Ofte er de ubevidste, men de kan indeholde svaret på, hvorfor vores liv ikke er, som vi ønsker. Samtidig kan du arbejde mentalt med dine værdier, så du skaber overensstemmelse mellem dine idelle og reelle værdier, og du skaber helhed i dit liv.

Med denne CD lærer du at bygge dit liv op indefra og ud, startende med dine inderste værdier, som ofte er baseret på ubevidste overbevisninger. Du lærer at skabe harmoni i dit indre, og derudfra skabe den ydre tilværelse, der er rigtig for dig. På denne måde bliver det en glæde for dig at skabe det liv, du ønsker.


Indhold

Du får et af de mest effektive coachingværktøjer til at skabe indsigt i dine livsområder og værdier. Du lærer din underbevidstheds værdihierarkier at kende, og du får et direkte tegn på, hvor du kan forbedre din livskvalitet. Men det er kun starten.

Dernæst fortæller CD'en dig, hvordan du kan skabe et værdisæt, som passer til den person, du er. Med dette værdisæt begynder du at arbejde mentalt og integrere værdierne i dit ubevidste sind vha. nogle stærke hypnotiske teknikker.

Du får et nyt overblik over dit liv og den person, du er - og den person, du kan blive. Du lærer at styre efter den person, som du i virkeligheden er, i stedet for at leve efter andres værdier eller dine gamle, ubevidste opfattelse af, hvad der har været vigtigt i dit liv.

CD'en er så propfyldt med information, at du får nye nuancer med dig, hver gang du lytter til den, mens du skaber de værdier, der skaber den bedste udgave af dig fremtiden - allerede i nutiden. Når dine værdier er godt og harmonisk sammensat, opnår du en automatisk kickstart af motivation og livsglæde, der kommer fra din inderste kerne.

Bonus: Efter de ti trin er der en mentaltræning, som støtter dig i at integrere værdiarbejdet i dit ubevidste sind og lytte til værdifulde beskeder fra din underbevidsthed. Mentaltræningen kan bruges til aktiv selvhypnose og varer kun fem minutter, så du kan bruge den hver dag.


Spilletid

Spilletiden er ca. 68 minutter, men dit arbejde med CD'en tager endnu længere tid, da du opnår den største effekt ved at du arbejder aktivt med CD'en og bruger den viden, du får ved at omsætte den til handling.


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil i webshoppen på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).


Gratis smagsprøve

Har du lyst til at høre de første 10 minutter af CD'en, der vækker din appetit efter mere, så du kan tænke over det for dig selv og let finde, at denne CD er rigtig og vigtig for dig!

Lyt GRATIS til de første 10 minutter NU!


Øvrige CD-produkter

Se vores samlede CD-serie med selvhypnose og selvcoaching.

 

Feedback vedr. CD'erne


"I starten var min tanke nok lidt, at det sikkert var noget Hokus Pokus. Men jeg må sige, at jeg blev meget inspireret. Jeg så meget tydeligt, at jeg tidligere har sat mig nogle mål, der har været "negative". Jeg kan virkelig godt se, det har en fantastisk psykologisk virkning at bruge de positive tanker, beslutninger og mål, som du fortæller om.

Jeg tror bestemt, at dette er vejen frem til at have helt på det rene, hvad man gerne vil, og til det ser jeg denne CD som et rigtigt godt værktøj til at "holde sig selv i hånden" og finde den eller de mentale "støttepædagoger og støttepunkter", man har brug for til at holde sig selv fast i de mål, man har sat sig.

Kort sagt: Super inspirerende og virkelig et godt værktøj, der er til at gå til."

Heidi, mellemleder, Valby


"Jeg synes faktisk, at det er rigtigt godt! Det giver en masse motivation til at tænke ens mål igennem, det er super inspirerende! Det er lige en ting for folk som mig, der er lidt bange for gruppearbejde, men hellere vil tage nogle trin selv, inden man springer ud foran verden."

Ea Pedersen, pædagogmedhjælper


"Opgaverne er nemme at forstå og lige til at gå til. Opgaverne tvinger een til at tænke længere og anderledes. Ens tanker og "drømme" bliver mere håndgribelige og mulige. Man traver nye hjernestier - man får gennemgået og prioteret, hvad man egentlig gerne vil en dag, og hvad man virkelig gerne vil lige nu."

Benedikte, Slangerup


"Jeg har tidligere besøgt Patrick og haft en kanon oplevelse med hans PowertranceTM, og har altid været interesset i hypnose.

Jeg har så prøvet Patricks helt nye CD, "Succes med selvhypnose", som har overrasket mig. Jeg vidste godt fra min tidligere session hos Patrick, at man kunne ændre ting hurtigere gennem hypnose, men jeg troede at det ville være sværere, når man selv skulle gøre det.

Jeg prøvede CD'en i nogle dage, og det tog ikke længe selv at lære teknikkerne og bruge dem på vej hjem fra arbejde, eller når jeg sidder i toget eller bussen. Allerede få dage efter jeg var begyndt, kunne jeg mærke ændringer og det målbillede jeg havde sat mig kom tættere og tættere på for hver dag. Selv da jeg stoppede et par dage med selvhypnosen, fortsatte mit målbillede hver morgen. Min krop sender mig også flere signaler nu, som fortæller mig, hvis jeg gør noget der forhindre mig i at opnå mit målbillede.

"Succes med selvhypnose" har helt klart været en succes for mig, og jeg kan bruge det både som afslapning og til at nå mine mål hurtigere. Det er helt sikkert noget, jeg vil anbefale og selv bruge mere i min hverdag, samt prøve flere af Patricks gode og brugbare CD'er."

Smil fra Mille H., 18-årig foredragsholder


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.