Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

CD: "Succes med selvhypnose"


Selvhypnose med Patrick Zenius på din CD-afspiller.

Er du interesseret i hypnose? Og har du lyst til at lære det derhjemme i fred og ro? Så kan du lære alle hemmelighederne bag selvhypnose på denne CD med en af Danmarks dygtigste hypnoterapeuter og hypnosetrænere.

Lyt GRATIS til en smagsprøve NU!

Bestil online på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).

Du lærer at skabe en behagelig trancetilstand i dig selv og samarbejde med dit ubevidste sind om at skabe positive forandringer på et dybt ... og endnu dybere ... niveau i dig selv.


Indhold

På CD'en fortæller Patrick rent praktisk om de få ting, du behøver at vide, for at gå hurtigere og dybere i trance, mens du udøver selvhypnose. Når du er i trance, har du kontakt til dit ubevidste sind, som har svaret på, hvordan du kan aflægge gamle vaner, påbegynde nye vaner, og skabe vidunderlige følelser, som du kan tage med dig ud af trancen og aktivere længe efter trancen.

OBS! Dette er ikke endnu en "fantasirejse-CD" på markedet! Du lærer en fuld teknik til selvhypnose, som du kan bruge i din personlige udvikling.

Emnerne er:

  • Selvhypnose sammenlignet med The Secret, hemmeligheden, Loven om tiltrækning m.fl. Hvad er de fælles faktorer, Patrick har fundet og sammensat i ét program? Du får det færdige produkt her.
  • Hvorfor man ikke kan kontrollere andre - heller ikke selv om de (tilsyneladende) kan på TV!
  • Hvad er forskellen på det bevidste sind og det ubevidste, og hvordan kan du bruge det i selvhypnose?
  • Hvad er trance, og hvad sker der i hjernen?
  • Så hurtigt kan du vågne op, hvis det bliver nødvendigt. Du bliver overrasket!
  • Hvordan kan du ...gå i trance ...
  • Patrick Zenius' hemmelige nøgler til reelt at skabe din fremtid med selvhypnose.
  • Du lærer teknikken, så du efter få gennemlytninger af sporet med selve selvhypnose kan udføre den uden at lytte til programmet. Du kan udøve selvhypnose hvor som helst, og folk vil ikke engang opdage det!

Patrick guider dig gennem en fuld selvhypnose og forklarer grundigt teknikkens nøglepunkter. Det betyder, at du efter få gennemlytninger er i stand til at gå i en god og behagelig trance og programmere dit ubevidste sind til de ting, du ønsker at opnå.

Afslutningsvist får du nogle praktiske anvendelsesmuligheder, hvor selvhypnose hjælper dig tli at skabe et bedre liv - også uden nødvendigvis at være i trance, mens du gør det!


Spilletid

CD'en varer ca. 48 minutter inkl. information, guidet selvhypnose, praktiske tips og meget mere. Den er afslappet og letforståelig at lytte til, og alle kan lære at gå i trance med denne fantastiske teknik.


Gratis smagsprøve

Har du ikke lyst til at få en gratis smagsprøve på den guidede trance? Her kan du få en forsmag på at gå i trance ... selv uden de indledende informationer.

Lyt GRATIS til en smagsprøve NU!


Er det trygt og ufarligt at bruge en selvhypnose-CD?

Ja, du kan roligt bruge en selvhypnose-CD. Trance er en sund og naturlig tilstand for hjernen. Børn og epileptikere skal dog læse mere (om selvhypnose-CD'er).


Pris og bestilling

Se prisen for MP3- og CD-versionen i webshoppen:

Bestil online på www.flow4life.dk
(åbner i nyt vindue).


Øvrige CD-produkter

Se vores samlede CD-serie med selvhypnose og selvcoaching.

 

Feedback vedr. CD'erne


"I starten var min tanke nok lidt, at det sikkert var noget Hokus Pokus. Men jeg må sige, at jeg blev meget inspireret. Jeg så meget tydeligt, at jeg tidligere har sat mig nogle mål, der har været "negative". Jeg kan virkelig godt se, det har en fantastisk psykologisk virkning at bruge de positive tanker, beslutninger og mål, som du fortæller om.

Jeg tror bestemt, at dette er vejen frem til at have helt på det rene, hvad man gerne vil, og til det ser jeg denne CD som et rigtigt godt værktøj til at "holde sig selv i hånden" og finde den eller de mentale "støttepædagoger og støttepunkter", man har brug for til at holde sig selv fast i de mål, man har sat sig.

Kort sagt: Super inspirerende og virkelig et godt værktøj, der er til at gå til."

Heidi, mellemleder, Valby


"Jeg synes faktisk, at det er rigtigt godt! Det giver en masse motivation til at tænke ens mål igennem, det er super inspirerende! Det er lige en ting for folk som mig, der er lidt bange for gruppearbejde, men hellere vil tage nogle trin selv, inden man springer ud foran verden."

Ea Pedersen, pædagogmedhjælper


"Opgaverne er nemme at forstå og lige til at gå til. Opgaverne tvinger een til at tænke længere og anderledes. Ens tanker og "drømme" bliver mere håndgribelige og mulige. Man traver nye hjernestier - man får gennemgået og prioteret, hvad man egentlig gerne vil en dag, og hvad man virkelig gerne vil lige nu."

Benedikte, Slangerup


"Jeg har tidligere besøgt Patrick og haft en kanon oplevelse med hans PowertranceTM, og har altid været interesset i hypnose.

Jeg har så prøvet Patricks helt nye CD, "Succes med selvhypnose", som har overrasket mig. Jeg vidste godt fra min tidligere session hos Patrick, at man kunne ændre ting hurtigere gennem hypnose, men jeg troede at det ville være sværere, når man selv skulle gøre det.

Jeg prøvede CD'en i nogle dage, og det tog ikke længe selv at lære teknikkerne og bruge dem på vej hjem fra arbejde, eller når jeg sidder i toget eller bussen. Allerede få dage efter jeg var begyndt, kunne jeg mærke ændringer og det målbillede jeg havde sat mig kom tættere og tættere på for hver dag. Selv da jeg stoppede et par dage med selvhypnosen, fortsatte mit målbillede hver morgen. Min krop sender mig også flere signaler nu, som fortæller mig, hvis jeg gør noget der forhindre mig i at opnå mit målbillede.

"Succes med selvhypnose" har helt klart været en succes for mig, og jeg kan bruge det både som afslapning og til at nå mine mål hurtigere. Det er helt sikkert noget, jeg vil anbefale og selv bruge mere i min hverdag, samt prøve flere af Patricks gode og brugbare CD'er."

Smil fra Mille H., 18-årig foredragsholder


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.