Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

PowertranceTM


- en dyb eksplosion af wellness!


Søger du den ultimative wellness for sjælen? Eller overvejer du at gå i behandling med hypnose? Eller ønsker du en hurtig genopladning, uden at du behøver at købe en "rigtig" hypnotisk session til fuld pris?

PowertranceTM er en slags powernap i trance - mens du er fuldt vågen og bevidst om omgivelserne. Det er kortvarig hypnotisk session, som passer til dig, hvis:

  • Du trænger til at slippe hverdagen for en tid.
  • Du trænger til øjeblikkelig energi og styrke.
  • Du er parat til at modtage ressourcer fra din underbevidsthed.
  • Du trænger til at mærke dig selv og livet igen.
  • Du overvejer hypnoterapi og vil prøve hypnose først.

Du oplever en behagelig trance, og du kommer straks i en positiv tilstand. PowertranceTM er ikke terapi eller coaching, men giver dig et hurtigt kick nu og her. Samtidig oplever du, hvordan en hypnotisk session i virkeligheden er.


Hvordan foregår det?

PowertranceTM er en kortvarig session på ca. 45 minutter, som ikke er direkte terapeutisk målrettet. Vi arbejder altså ikke med opgaver, som kræver egentlig terapi eller coaching.

Læs mere om terapi eller coaching.

Du oplever til gengæld en meget behagelig trance og får et break fra hverdagen, mens jeg guider dit ubevidste sind til at skabe en stærk ressourcetilstand for dig nu og her. Eksempler kan være:

  • Du bliver dybt afslappet og får ro i hovedet.
  • Du får hurtig energi til kroppen og hjernen.
  • Du bliver centreret i dig selv.

Det interessante er, at dit eget ubevidste sind får en mulighed for at skabe præcis den ressource, du har mest brug for i dit liv lige nu. Du kan blive overrasket over, at din underbevidsthed har brug for noget helt andet, end dit bevidste sind går og tror. Mange har derfor oplevet meget dybe effekter, som holder i lang tid efter sessionen.

Læs andres feedback.


Hvordan oplever du trancen?

Hypnose og trance er desværre ikke fremstillet korrekt i medierne. Du oplever denne session som en behageligt afslappet tilstand, hvor du på en let og naturlig måde bringes i en stærk, ressourcefuld tilstand. Du er ikke "væk" under trancen, ligesom du ikke "glemmer" alt bagefter. Det er en varm, tryg og behagelig oplevelse, og den skaber naturlig wellness på et dybt plan i din sjæl.

Læs mere om hypnose.


Pris og praktiske oplysninger

Sessionen varer kun ca. 45 minutter og gives til nedsat pris (se prislisten). Det foregår i de samme lokaler som de "rigtige" sessioner (se adresser). Du bliver guidet til en behageligt afslappet tilstand, mens jeg hjælper dit ubevidste sind til at skabe nye tanker, følelser eller ressourcer på en måde, der er rigtig for dig.

Selv om indholdet af behandlingen er ikke-terapeutisk, tilpasses metoden til netop dit ubevidste sinds måde at skabe trance og stærke ressourcer for dig på, lige nu og her. Du oplever den ultimative wellness-effekt med det samme i en dybt afslappet og behagelig tilstand.


Bestil en tid

Kontakt os og bestil en tid. Bare for at se, hvordan du oplever den positive oplevelse, som andre taler om. Mange er blevet rigtig positivt overraskede over denne enkle og effektive lynopladning i trance.

 

Feedback fra andre i PowertranceTM


"Pludselig var det, som om jeg faktisk stod foran en masse unge og skulle holde foredrag, de samme følelser og tanker som jeg plejer at få, når jeg holder foredrag opstod pludselig i mig. DOG var der noget der var ændret MARKANT. For det første kunne jeg slet ikke holde op med at smile, hvor jeg normalt er meget alvorlig. Derudover følte jeg mig mere rolig og slappet med det

Allerede dagen efter, blev jeg spontan og uden varsel eller forberedelse, hevet med på et meget stort foredrag med min chef, for et helt gymnasie. Da jeg så skal på, mærker jeg de samme følelser og tanker komme op i mig, som jeg havde haft dagen før hos Patrick og jeg snakker bare løs uden at lave en eneste fejl. Jeg følte mig bedre tilpas end normalt og normalt holder jeg mikrofonen tæt til kroppen, da jeg normalt ryster på hænderne når jeg snakker (også selvom jeg ikke er nervøs) men jeg lagde pludselig mærke til, da jeg snakkede at jeg gik alm. med mikrofonen uden at ryste."

Læs hele Milles oplevelse.

Smil fra
Mille H., foredragsholder, 18 år


"Superfed Meditation! Jeg kan varmt anbefale PowertrancenTM hos Patrick.

Selve PowertrancenTM har for mig været en mærkelig (men dejlig) rejse indad, hvorved jeg opdager følelser og sider af mig selv, som jeg ikke er bevidst om. Det minder mig faktisk mest af alt om en super form for meditation.

Under trancen bliver jeg meget afslappet og min tankestrøm stilnes, hvorved min underbevidsthed får frit løb til at fortælle mig det den vil. Ved at få denne viden om mig selv bliver jeg mere klar over, hvorfor jeg handler og tænker som jeg gør, jeg bliver bevidst om de underliggende mekanismer for min adfærd.

Så alt i alt kan jeg varmt anbefale PowertrancenTM, og håber at andre vil få ligeså meget ud af den, som jeg gør."

Læs hele Hasans oplevelse.

Hasan


"Det var en fed, fed oplevelse. Det var en underlig fornemmelse, men en dejlig én af slagsen. Bagefter er jeg meget træt, men på en rar måde, jeg går sådan lidt "ude af mig selv"-agtigt. Jeg er rolig, men samtidig kører der mange tanker rundt i hovedet. Jeg er sikker på, at det jeg lærer, vil sidde fast og komme endnu mere til udtryk.

Jeg skulle en tur på posthuset bagefter, og de grinede og spurgte, hvor man blev så dejlig træt henne. Ja, jeg henviste dem til dig :-)

Du er enormt jordnær, og jeg føler ikke, at du ser ned på mig - ikke at du skulle, men folk har jo ofte et billede af en misbruger ... Du har humor, og den bruger du også i dine sessions, hvilket lige passer mig. Humor er den bedste medicin for mig. Jeg glæder mig til at komme hos dig igen og er spændt på, hvordan jeg kan lære at slappe af, acceptere mig selv og få mere overskud, som dermed giver mere tålmodighed og forståelse."

Kærligst, Tina


"En rigtig dejlig PowertranceTM med Patrick Zenius Agergaard! Jeg havde en rar, skøn, behagelig, guidende oplevelse. I tranceinduktionen følte jeg mig meget tryg og afslappet under ledelse af Patricks ekspertise med mere end 20 års erfaring med NLP, coaching og hypnose.

Der blev arbejdet bevidst og ubevidst på det strukturelle, integrerende plan, og med at skabe resourcer. Det var en rigtig behagelig oplevelse, at være i PowertranceTM.

Tusind tak, Patrick. See you soon."

Peter Klarskov


"Det er en utrolig dejlig følelse af afslappethed at komme ned i den form for trance. Jeg følte hele tiden, at jeg var meget bevidst om alle de lyde, der hele tiden var, trafikken udenfor osv., men du fik mig til at holde fokus på at være i min bevidsthed omkring at lytte til din beroligende stemme og mærke efter.

Mit ord der kom til mig ... "foranderlig styrke" har ligesom kørt som en slags gentagelse inden i mit hoved lige siden. I den uge, hvor jeg havde været hos dig, skete der nogle kaotiske ting, og jeg ville normalt have reageret meget mere med mine følelser, men jeg var i stand til at trække vejret en ekstra gang, og ordene "foranderlig styrke" kørte som en slags beroligelse i mit indre.

Din stemme er en rigtig god guide ... og det føles meget let at følge den og bare overgive kroppen og bevidstheden til at give slip.

Lisette


"Det var intet mindre end forrygende!

Patrick spurgte om, hvilket emne vi skulle "powertrance" på ­ og det faldt prompte: Abundance på alle planer! Det var han med på, og så gik seancen i gang.

Han spurgte løbende, hvor og hvordan jeg kunne mærke jeg var i trance, og det er da svært, men jeg svarede så godt og spontant jeg kunne. På et tidspunkt kom det frem at trancen føltes middelstor, kropslig og befandt sig i brystområdet, og vi grinede meget af at Abundance kunne være middelstor :o)

Det var en oplevelse hvor vi/han også kom ind på økonomi, efter mit ønske ­ og det gik på min 48 års fødselsdag som jeg har lyst til at holde med stor kalads.

Han sluttede med at sige at det havde været en stor fornøjelse at møde mig ­ det tror da pokker, jeg grinede højlydt ad det hele! :o)

Tine Svendstorp, Ringsted


"Super følelse bagefter - det var helt vildt.

En oplevelse som alle burde prøve, og Patrick er suveræn til at få én med ind i følelsen. En berusende følelse bagefter - som om, jeg svævede på en sky + jeg var fuld af energi. Ja, nu kan jeg klare det hele, og jeg har gået med rank ryg og oprejst hoved, istedet for at falde sammen.

Det bedste af det hele er, at jeg igennem 3 år ikke har kunnet sove om natten, har minimum været oppe 3-4 gange. Efter din PowertranceTM har jeg kun været oppe 1 gang om natten, og jeg føler mig virkelig udhvilet om morgenen nu.

Jeg er selv i en krise, men med PowertranceTM føler jeg mig mere klar til at møde den svære tid, der kommer nu, i forbindelse med en skilsmisse."

Vinnie B., Malmø


"Selve PowertrancenTM var en oplevelse af behagelig afslappethed og konstruktiv samtale. Her glemmer man alt om tid og sted, og fokus bliver rettet indad.

Efter sessionen forlod jeg lokalet i godt humør, og i en nærmest høj og let tilstand. Det gav mig helt klart et kick, og efterfølgende har det været med til at give mig det lille ekstra overskud, som nogle gange gør en stor forskel. Jeg kan bedst beskrive det, som om de positive tanker tager over, når der er brug for det, og alt er på en eller anden måde blevet lidt lettere.

Det har helt sikkert givet mig blod på tanden, og det er ikke sidste gang jeg har prøvet hypnose. Jeg kan varmt anbefale alle, der af den ene eller anden årsag trænger til et lille skub bagi (eller et los i røven), til at prøve PowertranceTM."

Anders Øbro, København

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.