Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Om Zenius Academy

Zenius Academy tilbyder kurser og uddannelser i NLP, hypnose, coaching m.v. Vores uddannelser har en lang række internationale godkendelser og er sandsynligvis Danmarks mest anerkendte. Mange danske institutter nævner deres "internationale retningslinier", men har ikke reelt certificeringerne til at bakke det op med. Det har vi! Check vores certificeringer.

Vi tilbyder også NLP-terapi, hypnoterapi og coaching til private og erhvervslivet.

Zenius Academy ledes af Patrick Zenius, som personligt underviser på samtlige kurser og uddannelser. Derudover er en række højt kvalificerede undervisningsassistenter tilknyttet akademiet, og tilsammen udgør vi et meget stærkt tilbud til dig.


Idégrundlag

Vi tilbyder varm og stærk selvudvikling til enhver, som er oprigtigt søgende i tilværelsen. Vores kendetegn er kvalitet og prioritering af den enkelte kundes personlige udvikling frem for tikkende pengemaskiner i form af overfyldte hold eller fortravlede sessioner. Vi står for varme, personlighed, åbenhed og respekt for andres modeller af verden.


Værdigrundlag


Alle kan reflektere og spørge frit.

Alle vore aktiviteter bygger på respekt og kærlighed overfor enhver, som ønsker at plante et positivt frø i sin tilværelse. Uanset personens udgangspunkt styrker vi personen med stærk personlig vækst og kompetenceudvikling i overensstemmelse med den enkeltes inderste livsværdier. Vi bidrager med tidens stærkeste metoder til personlig og professionel vækst, og vi gøder jorden til varig glæde og succes.

Der skal være plads til alle typer, alle spørgsmål og alle måder at lære og eksperimentere på.

Vores trænere, assistenter, behandlere og medarbejdere møder alle præcis dér, hvor de er, og skaber en tryg og tydelig vej til personlig vækst.

Vi er altid veluddannede og fuldt opdaterede inden for vores felt. Vi udstråler varme, åbenhed og imødekommenhed over for vores kunder, og vi kender kundernes personlige grænser, før de selv gør. Vi skaber et varmt og trygt rum for alle, hvor der er plads til personlig vækst på det niveau, den enkelte ønsker. Der er altid plads til kundernes off-days og personlige kriser, og vi hjælper respektfuldt til med at omsætte dem til positive skridt på vej mod personlig vækst og gennembrud.


Undervisningsform m.v.

Vores undervisnings-form er unik. Vi har det sjovt og hyggeligt sammen, og vi nyder en atmosfære af ligefremhed og uhøjtidelighed. Vores små hold sikrer, at du får lov til at blive hørt, stille dine spørgsmål og dele dine oplevelser med os andre.

I pauserne får din hjerne en pause, og stemningen er altid høj. Nogen snakker sammen, og andre reflekterer og summer for sig selv.


En hyggelig pause på gaden i den smukke sommer. Telefonsvareren skal også lige checkes.

Hos Patrick og hans team kan du tage en anerkendt uddannelse og blive den bedste udgave af dig selv. Alle vores udddannelser er internationalt anerkendt, og din træner på holdene er højt uddannet i USA og England. Det betyder, at du er garanteret et meget højt kvalitativt niveau. Du får masser af personlig udvikling under vores dynamiske kurser.

Patrick har brugt NLP m.v. i sit eget liv siden 1989 og fungerer fortsat som aktiv NLP-coach samt NLP- og hypnoterapeut. Derfor får du ikke den typiske "skole-indlæring", der ligger fjernt fra virkeligheden - du får den virkelige vare, som rent faktisk fungerer for dig nu og her. (Læs om Patricks baggrund.)

De fleste af vores kursister kommer for at få personlig udvikling, mens de lærer NLP, hypnose og coaching af høj kvalitet - og det får du i meget høj grad hos os! Vi tager højst 12 deltagere pr. hold (på visse hold 15 deltagere, når dette fungerer bedst), så du er garanteret optimal gruppedynamik og samtidig personlig opmærksomhed. Du bliver set og hørt hos os, du får svar på alle dine spørgsmål, og du får personlig, udviklende feedback under øvelserne. Derfor opnår du personlig udvikling på et niveau, du sandsynligvis ikke finder tilsvarende i Danmark.


Teorien er intens, men let at fordøje.
Bagefter øver vi teknikkerne i små grupper.

Hvorfor skulle du tage dette vigtige skridt hos en samlebåndsfabrik, hvor de med stor overbevisning og glatte tandpastasmil fortæller dig, at "30 deltagere er det helt rigtige antal til holdet"? Selvfølgelig skal du ikke sidde som en skoleelev i et overfyldt klasselokale - du skal da have fuld personlig valuta for din tid, din energi og dine penge!

Vi veksler smidigt mellem faglig indlæring, demonstrationer, øvelser, spørgetid og afslappende mentaltræning, hvor vi hjælper dig til at opsuge det hele i det ubevidste sind, hvor det gavner dig på et endnu dybere niveau. Mange af vores kursister udbryder spontant, at de bliver glædeligt overraskede over, hvor let og naturligt de anvender deres teknikker i NLP, hypnose, coaching osv. både over for sig selv og sammen med andre.


Internationale certificeringer

Endelig er vores uddannelser anerkendt på højeste internationale niveau. Det betyder, at du med et certifikat fra Zenius Academy kan du senere læse videre i Danmark, London, USA, Melbourne, Zagreb, Peking - hvor som helst i verden!

Check vores certificeringer.


Kurser og uddannelser

Se oversigten over vores kurser og uddannelser.

 

Hvad siger kursisterne?

"Jeg er glad for, at jeg valgte at tage min NLP Practitioner hos Zenius Academy. Patrick er en meget engageret og levende underviser. Han inddrager gerne humor og griber fat i de ting, der rører sig i gruppen. Der er rig lejlighed til at få indflydelse på undervisningen, da Patrick er meget fleksibel og lyttende.

Min appetit er stor for at lære mere NLP, men Ries lækre frokost er også lidt af en appetitvækker. Rie kræser om os i pauserne og specielt hendes hjemmebagte chokoladekage får tænderne til at løbe i vand :o).

Jeg har ofte til undervisningen haft en ide om, at jeg ikke har brugt NLP siden sidst. Når vi sidder og snakker, kommer der alligevel en masse eksempler frem. Det er som om NLP'en er blevet integreret og jeg bruger den ofte uden at tænke over det.

Jeg har med NLP’en fået nogle "elefantastiske" indsigter, som jeg kan bruge både privat og i mit arbejdsliv. Et eksempel herpå er, at ethvert menneske har sin egen model af verden, som det handler ud fra. Jeg har ofte i mit job set elever være virkelig uvenner, fordi de har opfattet en situation på to forskellige måder. Jeg kan med dette for øje sammen med en viden om, at der er en positiv intension bag enhver adfærd, have en anden tilgang til mine elever og møde dem på en helt anden måde end tidligere."

Jannie Nielsen, folkeskolelærer, København


"Kvalificerede og kompetente undervisere. I er stærke i NLP-pensum. Og I får det til at lyde nemt ...

Jeg kan anvende det direkte i mit job som leder. Jeg har allerede anvendt flere metoder overfor mine ledere, og de virker! Dejligt med nye nogle redskaber.

Gennem NLP udvikler jeg mig både på mit arbejde og privat. Privat har jeg også med god virkning fået nye vinkler og metoder til at styrke forholdet/samspillet med min familie, mand og mine tre teenagebørn.

Meget positiv stemning med rummelighed til alle."

Henriette Hasbo, Udviklingschef, Brøndby kommune


"Undervisningen er godt
tilrettelagt med plads til "afveje".

Du, Patrick, er som lærer virkelig god til at formidle de forskellige emner, gerne med en masse indlevelse og humor, hvilket gør det meste stof spiseligt. Vibeke (assistent) er god til at komme med tilføjelser og er meget empatisk."

Karina-Lykkes, København


"Det er en fantastisk positiv oplevelse som kommende NLP Assistent at komme hele pensum til NLP Practitioner igennem igen. Jeg kan drage sammenligning med min egen NLP Practitioner-uddannelse for 4 år siden og kan kun sige positive ting om måden, Patrick griber det an på. Han er en mester i anskueliggørelse af selv vanskelige teknikker og et ualmindelig behageligt menneske der også giver sig tid, når der er brug for det.

Det er også dejligt at møde Vibeke, som har været undervisnings-assistent på kurset. Hun bidrager med sin store viden fra sin dagligdag som udøvende, hun har en sød og dygtig måde at assistere på og er et rigtig dejligt menneske.

Kort sagt har jeg udelukkende godt at berette om hele forløbet og det vil være trygt at tænke tilbage på - og jeg ser frem til mit videre forløb med Patrick som underviser på Master-uddannelsen."

Judith Lykke, Ullerslev, Fyn


"Under undervisningen synes jeg man får mange "guldkorn" man kan bruge i hverdagen."

Lise-Lotte E. Jensen, Glostrup


"NLP-teknikkerne skaber en dejlig følelse af at have nået målet allerede inden man går i gang med at realisere målet. Det har været inspirerende at være sammen med jer. De fleste ting jeg lærte fra jer skete nok på ubevidst niveau og skal nok vejlede mig undervejs. Min kommunikation med andre er allerede blevet bedre. Og det takker jeg Patrick for. Det glemmer jeg dig sent for (hvis jeg nogensinde gør)."

Beatrice Irambona, studerende, København


"Det har været en helt igennem spændende og positiv oplevelse, jeg er glad for at have deltaget i. Stoffet har været nyt for mig og derfor meget interessant at få ind under huden."

Ole Kurt Sørensen, sikkerhedschef


"At tage NLP Practitioner-uddannelsen hos Patrick Agergaard og Zenius Academy er ikke bare spændende, inspirerende, sjov, kompetent og målrettet undervisning i NLP. Det er faktisk som at starte på en frisk, se det hele lidt anderledes ..... Det kan varmt anbefales!"

Stephan Pollner, skuespiller


"NLP-uddannelsen fra Zenius Academy har udover gode, enkle teknikker jeg kan bruge i det daglige givet mig en større forståelse og respekt for mig selv og andre. Patrick og hans team skabte lige fra starten en god, tryg og entusiastisk stemning som gjorde det let at lære, øve og arbejde med de nye NLP-teknikker. Manualen er god, og enkel at læse og godt beskrivende.

Til alle, der går med tanken om at lære noget om NLP, kan jeg på det varmeste anbefale Zenius Academy."

Flemming Søndergaard, salgschef, Gentofte


 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.