Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Om selvhypnose-CD'er


Selvhypnose-CD'erne

Læs mere om vores CD-serie om selvhypnose og selvcoaching.


Er selvhypnose-CD'erne trygge og ufarlige at bruge?

Ja, du kan trygt og roligt bruge selvhypnose-CD'erne. Hvis du er epileptiker, bør du tale med din læge, før du bruger selvhypnose-CD'erne (læs mere nedenfor).

Men hvis du i øvrigt ikke lider af en fysisk nervesygdom, kan du trygt og sikkert bruge din selvhypnose-CD og have tillid til, at dit ubevidste sind passer godt på dig, mens du er i trance.


Kan jeg bruge selvhypnose-CD'erne, hvis jeg har epilepsi?

Hypnose kan ikke skabe epilepsi. Men hvis du lider af epilepsi, bør du ikke bruge selvhypnose uden lægelig vejledning.

Epilepsi er en nervesygdom, som tildels kan være arveligt betinget eller opstå som følge af forskellige forhold. Symptomatisk epilepsi omfatter en række påviselige skader på hjernen som følge af fysiske skader, iltmangel under fødsel, alkoholmisbrug e.a. Ideopatisk epilepsi er en betegnelse for epileptiske lidelser, hvis årsag ikke påvises, og hvor hjernen ikke har konstaterbare strukturelle fejl.

Hvis du lider af dette, kan du spørge din læge til råds om den bedste anvendelse af din selvhypnose-CD.


Kan jeg bruge en selvhypnose-CD, når jeg har andre sygdomme?

Ja. Selvhypnose er en sund og naturlig måde at overlade helbredelse til dit ubevidste sind, som kender vejen til din egen helbredelse bedst. Hvis du ikke lige lider af en fysisk nervesygdom i hjernen, kan du bruge selvhypnose som en effektiv måde at skabe sunde og raske tanker og mentale vaner.


Kan jeg bruge en selvhypnose-CD sammen med min medicin?

Ja. Trods sygdom og medicin er selvhypnose stadig en sund og naturlig måde for din hjerne at genskabe harmoni i dit system og heale sig selv på ubevidst niveau. Hvis du tager decideret nervemedicin, bør du for en sikkerheds skyld spørge din læge til råds.


Kan jeg bruge en selvhypnose-CD sammen med hash, stoffer og alkohol?

Hvis du er i en påvirket tilstand, bør du vente med at bruge din selvhypnose-CD, indtil du er clean, ædru, lige og upåvirket igen :o)

Men et generelt overforbrug af hash, alkohol og stoffer gør ikke brugen af din selvhypnose-CD mindre tryg og sikker. Effekten af selvhypnose-CD'en kan reduceres i takt med omfanget af dit misbrug. Men ved at bruge din selvhypnose-CD målrettet og regelmæssigt kan du - hvis du ønsker det - reducere eller helt fjerne dit misbrug med din selvhypnose-CD.

Læs også om misbrug og afhængighed.


Hvordan bruger jeg mine selvhypnose-CD'er ansvarligt?

Når du bruger en selvhypnose-CD, opstår en trancetilstand i dig. Under trancen er dit bevidste sind fuldt opmærksomt på signaler fra dine omgivelser, som gør det nødvendigt eller hensigtsmæssigt at vågne af trancen og blive fuldt bevidst. Alligevel kan din reaktionstid og årvågenhed være nedsat, mens du lytter til en selvhypnose-CD. Derfor skal du udvise den nødvendige ansvarlighed, når du bruger en selvhypnose-CD eller på egen hånd skaber en trancetilstand med teknikken fra selvhypnose-CD'en.


Fungerer børn og hypnose sammen?

Børn kan med stor fordel anvende selvhypnose. Børn befinder sig i en konstant trancetilstand i de første leveår, specielt i alderen 0-5 år. Selv i alderen fra 5 til 8-10 år er trance en ofte forekommende tilstand i barnet.

Det er derfor ganske naturligt for barnet at være i trance det meste af tiden. Børn og selvhypnose harmonerer fint sammen, og børn kan med selvhypnose opnå særligt stærke resultater.

Den voksne kan sagtens lære at fortælle historier med hypnotiske budskaber til barnet, som udvikler barnets sind på en en stærk og naturlig måde. Metoden har været anvendt i årtusinder. Kontakt os og hør nærmere.


Fungerer voksne og selvhypnose så også sammen?

Ja. Også voksne befinder sig ofte i en trancetilstand, og trance er en sund og naturlig tilstand for voksne mennesker. Læs mere om naturaltrance under hypnose og hypnoterapi.


Læs mere

Læs mere om vores CD-serie om selvhypnose og selvcoaching.

Læs mere om hypnose og hypnoterapi.

Læs om vores uddannelse til hypnotisør og hypnoterapeut.

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.