Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Kickstart-seminar: Personlig wellness


Kickstart dit liv med NLP!

En summende interaktiv weekend-workshop om personlig wellness.


Nu har vi igen lagt et spirende frø til dig. Vi tilbyder en workshop i personlig udvikling, hvor du kommer til at mærke luft under vingerne og svæve hjem med ny energi og lyst til livet. Book denne weekend allerede nu!


Hvad er konceptet?

Konceptet er enkelt: Vi deler ud af vores mange guldkorn fra praktisk coaching med NLP, og du får jord under neglene, mens du arbejder på at skabe den bedste udgave af dig selv.


Temaet er: Personlig wellness

Der er et klart tema på hele workshoppen. Temaet er personlig wellness. Uanset om du ønsker højere livskvalitet eller større effektivitet på jobbet, er din personlige wellness afgørende for dine resultater.

Emnerne på denne workshop er:

Selvtillid og selvværd - fra dig selv!

Rigtig mange mennesker lider af lavt selvværd. De kæmper for at opnå ydre anerkendelse, men opnår aldrig rigtigt den indre følelse af at være OK præcis som de er. Du kan tage alverdens eksaminer, have status på jobbet og køre i en lækker bil, men dit indre selvværd følger sjældent med, når vi jager lykken på "ydersiden".

Du lærer den afgørende forskel på selvværd og selvtillid at kende, og du lærer hvordan du opnår begge dele. Tilsammen giver dette dig livskvalitet på en hel og harmonisk måde.

Varme og livsglæde - helt naturligt.

Hvis du har prøvet at slå knuder på dig selv for at "gøre et godt indtryk" på andre mennesker, kender du sikkert følelsen af ikke at være dig selv, men være en hul skal, som du inderst inde ikke er særlig stolt over. Dette dræner os for energi og livslyst.

Du lærer at finde tilbage til kernen i dig selv - den kerne, som er din ægte, autentiske livslyst. Du er født med den, og du kan få den tilbage. Andre kan mærke på dig, når du er dig selv, og du er i kontakt med dit væsens kerne. Du frigør oceaner af energi i dig selv, og du opnår en følelse af varme og livsglæde, som spreder sig til hele dit liv.

Styrke gennem naturligt velvære

Mange mennesker kæmper dagligt for at holde næsen oven vande. Det er synd. Hvordan ville det være, hvis du kunne foretage nogle små justeringer, og dermed opnå et naturligt velvære, der strømmer gennem alt hvad du foretager dig?

Du lærer at finde din personlige wellness på din måde. Hvorfor kæmpe sig til det "rigtige" liv, når det alligevel ikke holder i længden? Hvorfor ikke starte med at føle naturligt velvære og lade din krop og din underbevidsthed skabe det liv, der er rigtigt for dig?


Der vil være masser af afslappende mentaltræning og mulighed for selvhypnose for at integrere dit arbejde på et dybt niveau i dig selv. Når du forlader denne weekend, er du fyldt op af nyttig information, personlig indsigt - og nye handlingsplaner, der fører dig behageligt og sikkert til personlig wellness.


Adgangskrav

Alle kan deltage.

Vi optager maksimalt 20 kursister på dette hold.


Tilmelding

Tilmeld dig venligst via kontaktformularen - så skriver vi tilbage med en bekræftelse og faktura osv.


Læs mere

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.