Aktuelle kurser og uddannelser

NLP Practitioner
• Roskilde d. 20/1-2019
(7 dage)

• Roskilde d. 8/2-2019
(3 + 3 + 1 dage)
Læs mere


 
 

Presse

TV2

TV2's Marie prøver hypnose mod sin fobi mod edderkopper.
Se programmet her

DR P1

Julie Bang interviewer os om oplevelsen af tid - og ender i trance!
Hør interviewet her

TV2 Radio

Ricco Wichmann og Jan Gintberg interviewer os om hypnose i en let tone.
Hør interviewet her

Radio 3

Mike Pedersen interviewer os om NLP og selv-coaching.
Hør interviewet her

 
 

 

Flow~NLP®


Flow~NLP® er en moderne og praktisk opdatering af NLP med fokus på terapi, coaching, mentaltræning og hypnose.

Hvis din behandler har titlen Flow~NLP® i sin titel, ved du, at personen er certificeret efter internationale standarder i moderne NLP. Du ved også, at coachen samtidig lægger mere vægt på dig og din proces, end på at følge de klassiske NLP-metoder. Flere og flere bliver uddannet i Flow~NLP®, så hold godt øje med, hvilken metode din behandler bruger.

Seglet findes til behandlere, der er uddannet i Flow~NLP® som Mentaltræner, Coach, Business Coach, Master Coach, Hypnoterapeut, Master Hypnoterapeut og Træner/instruktør.

 

Hvad er forskellen på NLP og Flow~NLP®?

Flow~NLP® adskiller sig fra traditionel NLP ved at have aflagt nogle af de forældede principper, der blev udviklet i 1970'erne og i NLP's tidlige år. Desuden er Flow~NLP® mere bredt favnende i forhold til andre metoder, der er blev udviklet i de seneste årtier.

NLP er - efter min mening - en af verdens absolut bedste metoder til coaching, terapi, lederudvikling, personlig udvikling og mange andre ting. Desværre er der efterhånden opstået en fantast-kultur omkring NLP, som ikke altid er helt realistisk efter min mening. I Flow~NLP® er det overmenneskelige aspekt fjernet, og NLP er bragt ind i virkelighedens verden.

Desuden har jeg tilføjet nogle andre elementer, som pr. definition ikke kan bringes ind under NLP's hat. Der er masser af metoder, der har nogle virkelig gode ting at tilbyde, og selv om Flow~NLP® er opbygget omkring NLP, er der masser af andre teknikker og metoder, der gør Flow~NLP® unikt.

Læs mere om NLP.

 

Hvad gør Flow~NLP® for klienter?

I mit arbejde med klienter har jeg gennem årene taget flere og flere metoder i brug som supplement til NLP, og med tiden har jeg udviklet min egen stil. Jeg baserer mig fortsat på NLP, som tilbyder et enestående sæt af værktøjer til brug i terapi og coaching, men bruger også flere og flere andre ting, som mine klienter har stor nytte af, og som blot gør NLP endnu stærkere.

 

 

Hvad gør Flow~NLP® for kursister?

I min undervisning vil jeg gerne tilbyde klassisk NLP, som er et fantastisk udgangspunkt for den, der er ny inden for personlig udvikling og metoder til at hjælpe andre til at skabe den bedste udgave af sig selv. Samtidig vil jeg gerne tilbyde mine mange andre tilgangsvinkler som supplement til NLP, og jeg har valgt at navngive mine tilføjelser for at skille dem fra klassisk NLP.

Jeg tilbyder derfor fortsat uddannelser i klassisk NLP samt særskilte opdateringer i Flow~NLP®.

 

Hvad betyder navnet Flow~NLP®?

Navnet Flow~NLP® symboliserer det flow, der skal være i enhver metode til menneskelig udvikling. Intet er statisk, men skal konstant opdateres og følge med tiden. Dette er det fornemste princip i Flow~NLP®.

 

Om varemærket Flow~NLP®

Varemærket Flow~NLP® tilhører Zenius Academy.

 
 

Tilmelding

Tilmeld dig nu.

 

 

Zenius Academy | www.zenius.dk | post@zenius.dk | Tlf. 70 26 12 60
Besøg efter aftale. Sitemap.